tag:blogger.com,1999:blog-476576810035974691.post208490073679979151..comments2023-12-18T07:14:02.638+02:00Comments on mekashkeshet: עוגת גבינה " האלוהית"netahttp://www.blogger.com/profile/05517544820034734402noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-476576810035974691.post-83654616731356504522016-02-12T09:43:47.519+02:002016-02-12T09:43:47.519+02:00הי יהודית
פשוט להקפיא יותר זמן, זה אמור לעוזר. לע...הי יהודית<br /><br />פשוט להקפיא יותר זמן, זה אמור לעוזר. לעבוד עם ידיים קרות, בזריזות, אפשר גם עם שתי כפיות. להחזיר למקפיא, ואז לגלגל ליותר יפה.<br />בהצלחהnetahttps://www.blogger.com/profile/05517544820034734402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-476576810035974691.post-66401346053581642662016-02-11T08:00:56.547+02:002016-02-11T08:00:56.547+02:00שלום נטע,
אולי תכלי לעזור לי. אתמול ניסיתי להכין ...שלום נטע,<br /><br />אולי תכלי לעזור לי. אתמול ניסיתי להכין את הטרופים וזה פשוט משתתח לי ממש מהר ואני פשוט לא מצליחה לכדרר את זה כי זה לא מחזיק.<br /><br />האם זה קשור לאחוז השוקולד המריר שהשתמשתי בו? (הסטנדרטי של עלית. 50%) כי לפי התמונה פה, לי התערובת יצאה בהירה יותר<br /><br />תודה,<br /><br />יהודיתיהודיתnoreply@blogger.com