tag:blogger.com,1999:blog-476576810035974691.post6111153930156207924..comments2023-12-18T07:14:02.638+02:00Comments on mekashkeshet: מגולגלותnetahttp://www.blogger.com/profile/05517544820034734402noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-476576810035974691.post-79382857614589063572015-12-25T16:08:09.224+02:002015-12-25T16:08:09.224+02:00זה באמת מעולה ( מסוכן כי קשה להפסיק לאכול )
אני מר...זה באמת מעולה ( מסוכן כי קשה להפסיק לאכול )<br />אני מרדדת דק או בין שני משטחי סילפאט ( משטח אפיה מסיליקון במקום נייר אפיה ) או בין שתי יריעות ניילון נצמד. לא לפחד לפזר קמח לפני רידוד... והשתמשתי ברב תכליתי ( שאגב, גם שמרים אני עושה איתו, כי התחלתי להכין עוד לפני שיצא הזה ללחם, ויוצא נפלא, אז ממשיכה )netahttps://www.blogger.com/profile/05517544820034734402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-476576810035974691.post-74990691804128482752015-12-24T14:22:22.149+02:002015-12-24T14:22:22.149+02:00נראה מעולה!
האם השתמשת בקמח כרגיל ללחם או רב תכלית...נראה מעולה!<br />האם השתמשת בקמח כרגיל ללחם או רב תכליתי?<br />והאם הצלחת לרדד כל כך דק, פשוט ככה עם מערוך? או שהשתמשת בניילון נצמד או כל דרך אחרת?<br /><br />תודהAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10980353456523911490noreply@blogger.com