יום ראשון, 14 בספטמבר 2014

שמרים שוקולד חלבה

איך לא הכנתי כזה קודם ??
עם חובבת חלבה גדולה בבית....
אז אומרים עדיף מאוחר מאשר לעולם לא נכון ?!

שמרים עם חלבה ושוקולד


הבצק הקבוע שלי...

שמרים

4+ כוסות קמח ( אפשר רגיל אפר שטיבל שמיוחד לשמרים, לא זוכרת מספר )
חצי כוס סוכר
200 גר חמאה רכה
כוס חלב 
2 ביצים
1 חלמון
גרד לימון
שקית שמרית

לשים את כל הנ"ל בקערת המיקסר, ללוש לפחות 7-9 דקות תוך כדי הוספת קמח אם צריך אבל לא יותר מדי- הבצק יכול להשאר דביק .
להעביר למקרר להתפחה של מינימום שעה. אפשר גם ללילה, אין בעיה.

לרדד- למלא.

מלית: מרחתי על כל עלה שכבה של חמאה רכה עם מרית ( בלי לקרוע בצק )
על כל עלה פיזרתי שוקולד מריר קצוץ קטן
ועל  השוקולד פירורי חלבה


לגלגל הדוק כמה שניתן, לחתוך לגלגלים בעובי ס"מ וחצי
להניח על נייר אפיה ,
להתפיח עוד חצי שעה
לחמם תנור ל 180
לאפות עד שמזהיבים.
כשהם מתחילים לקבל צבע אני מטפטפת עליהם טיפה של חלב עם סוכר וניל


















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה