יש לי כמה מתכונים של בשר/עוף שמחכים שאעלה אותם
משום מה אין לי סבלנות לשבת ולערוך אותם
עוגות , עוגיות, קינוחים, זה כ"כ הרבה יותר יפה ( וטעים...)
אבל אם כבר יצא איזה מתכון שיש עליו הסכמה משפחתית, שווה להעלות ולשמור
אין צילומים... מבחינתי כל העופות הצלויים במרינדה נראים אותו דבר😀
עוף במייפל ויין
5-6 כרעיים
1-2 בצלים סגולים
5-6 שיני שום
כף ג'ינג'ר קצוץ
2 עלי תימין
כוס וחצי יין אדום יבש
חצי כוס מייפל ( אמיתי )
שליש כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
הכנתי כבר כמה פעמים, לא מדייקת ב 100% ברשימה הנ"ל.. למשל, שמתי חלק מייפל, חלק דבש, ג'ינגר יבש במקום טרי, כנ"ל טימים באחת הפעמים שלא היה טרי..
לערבב את כל המרכיבים ( מלבד העוף ) לשפוך מעל לעוף ולשמור במקרר ללילה.
לחמם תנור ל 180
להניח בתבנית גדולה את העוף, לשפוך את המרינדה מעל
לכסות בנייר אלומיניום, אחרי 45 דקות להוריד ולהמשיך לצלות עוד 20+ דקות עד ששחום
משום מה אין לי סבלנות לשבת ולערוך אותם
עוגות , עוגיות, קינוחים, זה כ"כ הרבה יותר יפה ( וטעים...)
אבל אם כבר יצא איזה מתכון שיש עליו הסכמה משפחתית, שווה להעלות ולשמור
אין צילומים... מבחינתי כל העופות הצלויים במרינדה נראים אותו דבר😀
עוף במייפל ויין
5-6 כרעיים
1-2 בצלים סגולים
5-6 שיני שום
כף ג'ינג'ר קצוץ
2 עלי תימין
כוס וחצי יין אדום יבש
חצי כוס מייפל ( אמיתי )
שליש כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
הכנתי כבר כמה פעמים, לא מדייקת ב 100% ברשימה הנ"ל.. למשל, שמתי חלק מייפל, חלק דבש, ג'ינגר יבש במקום טרי, כנ"ל טימים באחת הפעמים שלא היה טרי..
לערבב את כל המרכיבים ( מלבד העוף ) לשפוך מעל לעוף ולשמור במקרר ללילה.
לחמם תנור ל 180
להניח בתבנית גדולה את העוף, לשפוך את המרינדה מעל
לכסות בנייר אלומיניום, אחרי 45 דקות להוריד ולהמשיך לצלות עוד 20+ דקות עד ששחום
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה