בערך פעם בשבועיים אני מכינה " סתם" עוגיות שוקולד צ'יפס , מהסוג הכי פשוט, בלי תוספות מעניינות או גיוונים למיניהן, שיהיה במקפיא, כי תמיד צריך שיהיה ( הן לא נשארות במקפיא הרבה זמן, עובדה שאני כל הזמן צריכה לחדש את המלאי )
לרוב אני חוזרת על שניים שלושה מתכונים שהכי אוהבים ( הניו יורק טיימס, רק צריך לזכור להכין את הבלילה לפחות 24 שעות לפני , אילו של סבתא של פיבי, ורכות של מרתה סטיוארט )
לפעמים אני בוחרת את אחד מעשרות המתכונים שיש בבלוג, ואחת לכמה זמן אני מנסה מתכון חדש.
כשאני נתקלת בכותרת כמו " המתכון היחידי שתרצו לחזור אליו" לעוגיות, קשה לי להתעלם.
המתכון מאד דומה לעוגיות של סבתא של פיבי. נראה לי שההתלהבות היתה בעיקר בגלל שמי שהעלה את המתכון השתמש בשוקולד מובחר ( מה שאני עושה בכל מקרה , ולא בחתיכות שוקולד מהסופרמרקט שמגיעות בשקית )
אז המסקנה- לעוגיות שוקולד צ'יפס שוות, בין אם רכות, או קריספיות, השוקולד עושה את ההבדל. (די ברור)
הנה עוד מתכון למי שצריך עוגיות זריזות וטובות תוך חצי שעה גג! ( כולל אפיה ושטיפת כילים )
מתכון עם שינויים מהשקית של Testle Toll House דרך Popsugar
עוד עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
בערך 30 עוגיות בינוניות
1+1/3 קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
113 גר חמאה רכה
1/4 כוס+ 2 כפות סוכר לבן
1/4 כסו +2 כפות סוכר חום
ביצה
1/2 כפית וניל
כוס שוקולד ( שווה כמובן ) קצוץ לא קטן מדי
לחמם תנור ל 180
להקציף יחד חמאה ושני סוגי סוכר
להוסיף ביצה ווניל, להקציף עוד 2-3 דקות
להוסיף קמח, סודה לשתיה ומלח
להפסיק פעולת מיקסר ולהוסיף שוקולד, לערבב.( ביד )
לרפד תבנית עם נייר אפיה, להניח כדורים בגודל 3-4 ס"מ ( הכי פשוט עם כף גלידה )
פשר לפזר על כל עוגיה קצת מלח ( מאלדן )
לאפות בסביבות 12 דקות עד שמתחלות להזהיב, להוציא מהתנור ולקרר.
לרוב אני חוזרת על שניים שלושה מתכונים שהכי אוהבים ( הניו יורק טיימס, רק צריך לזכור להכין את הבלילה לפחות 24 שעות לפני , אילו של סבתא של פיבי, ורכות של מרתה סטיוארט )
לפעמים אני בוחרת את אחד מעשרות המתכונים שיש בבלוג, ואחת לכמה זמן אני מנסה מתכון חדש.
כשאני נתקלת בכותרת כמו " המתכון היחידי שתרצו לחזור אליו" לעוגיות, קשה לי להתעלם.
המתכון מאד דומה לעוגיות של סבתא של פיבי. נראה לי שההתלהבות היתה בעיקר בגלל שמי שהעלה את המתכון השתמש בשוקולד מובחר ( מה שאני עושה בכל מקרה , ולא בחתיכות שוקולד מהסופרמרקט שמגיעות בשקית )
אז המסקנה- לעוגיות שוקולד צ'יפס שוות, בין אם רכות, או קריספיות, השוקולד עושה את ההבדל. (די ברור)
הנה עוד מתכון למי שצריך עוגיות זריזות וטובות תוך חצי שעה גג! ( כולל אפיה ושטיפת כילים )
מתכון עם שינויים מהשקית של Testle Toll House דרך Popsugar
עוד עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
בערך 30 עוגיות בינוניות
1+1/3 קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
113 גר חמאה רכה
1/4 כוס+ 2 כפות סוכר לבן
1/4 כסו +2 כפות סוכר חום
ביצה
1/2 כפית וניל
כוס שוקולד ( שווה כמובן ) קצוץ לא קטן מדי
לחמם תנור ל 180
להקציף יחד חמאה ושני סוגי סוכר
להוסיף ביצה ווניל, להקציף עוד 2-3 דקות
להוסיף קמח, סודה לשתיה ומלח
להפסיק פעולת מיקסר ולהוסיף שוקולד, לערבב.( ביד )
לרפד תבנית עם נייר אפיה, להניח כדורים בגודל 3-4 ס"מ ( הכי פשוט עם כף גלידה )
פשר לפזר על כל עוגיה קצת מלח ( מאלדן )
לאפות בסביבות 12 דקות עד שמתחלות להזהיב, להוציא מהתנור ולקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה