היום הראשון ללימודים...
רק הפעם, אוניברסיטה ( או במקרה שלה-טכניון )
בכיתה א' ליווינו, צילמנו ( ילדה עם שמלת ג'ינס כחולה ושן אחת חסרה )
שלחנו עם תיק חדש, מחברות וקלמר חדש..
הפעם, היא שם, אנחנו כאן.
היא כמעט לבד ( גם החבר מתחיל ללמוד)
בלי תיק חדש ( הוא בדרך מחו"ל )
אבל עם מחשב חדש מדליק,
ודירה מאורגנת ומאובזרת..
התחלות...( איזה כיף שזה לא נגמר אף פעם ותמיד יש התחלות חדשות! )
אז, ילדה בכורה שלי-מאחלת לך הצלחה, והנאה והרבה חוויות חדשות.
פאי תפוחים ללא גלוטן
לחמם תנור ל 170
לתבנית קפיץ קוטר 20
170 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
כוס וחצי קמח נ"ג* ( אפשר כמובן רגיל )
שלושת רבעי כוס סוכר חום
חצי כפית קינמון
6-7 תפוחים ירוקים חמוצים קלופים ופרוסים עבה
גרד קליפת לימון
שפריץ נדיב מיץ לימון
30 גר שקדים קלופים קצוצים גס
* השמשתי ב CUP4CUP
לערבב את מרכיבי הבצק ( ארבעת הראשונים ) יחד לבצק פירורי, להפריש בערך 4\3 כוס לאח"כ ולהוסיף לזה א השקדים הקצוצים.
לערבב תפוחים עם לימון
לזמן תבנית, להדק בצק לתחתית וקצת בצדדים של התבנית
לשפוך מעל את התפוחים ולהדק קצת
לפזר מעל את שארית הבצק+ השקדים
לאפות ( תבנית קפיץ תמיד על תבנית שטוחה שאם יהיו נזילות לא יהיה בלאגן בתנור ) בסביבות שעה עוד עד שהפירורים למעלהה שחומים ( אם לא מספיק זמן בתנור והפירורים משחימים מהר מיד, לשים נייר כסף ולהמשיך לאפות. )
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה