ושוב ימים כאלו שאין חשק לעשות שום דבר חדש
זה לא שאני לא מבשלת או אופה, אבל עושה את הדברים הרגילים , בלי הרבה מאמץ או מחשבה. העיקר שיהיה משהו בבית...
מן מצב רוח נאכס מלווה בחששות, כי אנחנו ממשיכים לחיות, ויוצאים מהבית, ונוסעים באוטובוסים.
וממשיכים לחיות כרגיל.
כתבתי משהו על המצב, מחקתי.
אני לא מחדשת לאף אחד שום דבר.
ככה גדלנו, ועושה רושם שככה ימשיך להיות.
עצוב
אז צריך לאכול
הנה משהו זריז וטעים, משאריות של פסטה
יהיו כאלו שיסקלו אותי, אבל אצלינו בבית אוכלים פסטה גם אחרי יום.
עם הרבה רוטב וחימום במיקרו זה כמעט כמו פסטה טרייה.
מה לעשות, לא תמיד יש זמן אפילו ל 10 דקות של הכנת הפסטה.
פסטה ללא גלוטן פחות מוצלחת ליום המחרת.
המאפה הזה של שאריות פסטה הוא פתרון נפלא, ומהיר.
מאפה פסטה זריז משאריות
הכמויות כמובן " נזילות" בהתאם לכמות הפסטה שנשארה
מה שחשוב זה שהמרקם של הפסטה עם התוספות יהיה " רטוב" יחסית, אחרת המאפה יצא יבש.
כמובן שאפשר לשנות ולגוון עם הגבינות ע"פ הטעם האישי
אז כמויות על בערך:
צלחת מרק עם שאריות פסטה
30-40 גר גבינת פקורינו מגוררת
30-40 גר גבינת פרמז'ן מגוררת
קצת מוצרלה ( השמשתי בחצי כדור גדול )
2 ביצים בינוניות
מלח, פלפל
לערבב הכל יחד.
לשמן מחבת לא גדולה עם קצת חמאה
לשפוך הכל לתבנית, להנמיך אש.
אחרי 4-5 דקות לבדוק שהתחתית מזהיבה, להפוך בזהירות לצד שני, להמשיך לבשל עוד 3-4 דקות עד שהצד התחתון מזהיב.
להגיש.
זה לא שאני לא מבשלת או אופה, אבל עושה את הדברים הרגילים , בלי הרבה מאמץ או מחשבה. העיקר שיהיה משהו בבית...
מן מצב רוח נאכס מלווה בחששות, כי אנחנו ממשיכים לחיות, ויוצאים מהבית, ונוסעים באוטובוסים.
וממשיכים לחיות כרגיל.
כתבתי משהו על המצב, מחקתי.
אני לא מחדשת לאף אחד שום דבר.
ככה גדלנו, ועושה רושם שככה ימשיך להיות.
עצוב
אז צריך לאכול
הנה משהו זריז וטעים, משאריות של פסטה
יהיו כאלו שיסקלו אותי, אבל אצלינו בבית אוכלים פסטה גם אחרי יום.
עם הרבה רוטב וחימום במיקרו זה כמעט כמו פסטה טרייה.
מה לעשות, לא תמיד יש זמן אפילו ל 10 דקות של הכנת הפסטה.
פסטה ללא גלוטן פחות מוצלחת ליום המחרת.
המאפה הזה של שאריות פסטה הוא פתרון נפלא, ומהיר.
מאפה פסטה זריז משאריות
הכמויות כמובן " נזילות" בהתאם לכמות הפסטה שנשארה
מה שחשוב זה שהמרקם של הפסטה עם התוספות יהיה " רטוב" יחסית, אחרת המאפה יצא יבש.
כמובן שאפשר לשנות ולגוון עם הגבינות ע"פ הטעם האישי
אז כמויות על בערך:
צלחת מרק עם שאריות פסטה
30-40 גר גבינת פקורינו מגוררת
30-40 גר גבינת פרמז'ן מגוררת
קצת מוצרלה ( השמשתי בחצי כדור גדול )
2 ביצים בינוניות
מלח, פלפל
לערבב הכל יחד.
לשמן מחבת לא גדולה עם קצת חמאה
לשפוך הכל לתבנית, להנמיך אש.
אחרי 4-5 דקות לבדוק שהתחתית מזהיבה, להפוך בזהירות לצד שני, להמשיך לבשל עוד 3-4 דקות עד שהצד התחתון מזהיב.
להגיש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה