כמה מעצבן זה ללכת לרופאה לקבל מרשם קבוע, ללכת לבית מרקחת ולגלות שרשמה את התרופה הלא נכונה .... ולא בפעם הראשונה שזה קורה.
ולמה בכלל צריך מרשם עם נייר. לא חבל על העצים המסכנים.
לפני כמה ימים היינו צריכים לחתום על מסמכים לצורך משהו. עוד ענף....
מצד אחד עושה רושם שהעולם מתקדם במהירות מסחררת
מצד שני יש כל כך הרבה דברים שזזים לאט
חלק ( קטן ) מהרהורי תחילת השבוע.
עוגת בננות זה פתרון מצוין לבננות מסכנות שלאף אחד כבר לא בא עליהן.
השילוב עם שוקולד נפלא בעיני
העוגה הזו יוצאת יחסית כבדה, אבל לגמרי moist , ומ-א-ד שוקולדית !
עוגה עם הסבה לנטול גלוטן ע"פ מתכון של סמיטן קיצ'ן
עוגת שוקולד בננות נטולת גלוטן
2 בננות גדולות
113 גר חמאה מומסת
3/4 כוס סוכר חום
ביצה
כפית וניל
כפית סודה לשתיה
רבע כפית קינמון
רבע כפית מלח
125 גר קמח ( 1/3 כוס קמח סורגום, 1/3כוס קמח אורז מלא,1/3 כוס קמח תפ"א, 25 גר קמח 'כרגיל' *)
חצי כוס קקאו
150 שוקולד מריר קצוץ
תבנית אינגליש
* כמובן שאפשר עם קמח רגיל ( עם גלוטן ) אפשר גם להחליף הכל בתערובת מוכנה ללא גלוטן ע"פ העדפה אישית, אפשר גם להוסיף עוד קצת מכל אחד מהקמחים ( סורגום, אורז, תפ"א להשלים את ה 25 גר במקום הקמח "כרגיל" )
לחמם תנור ל 170
למעוך את הבננה עם מזלג בקערת המיקסר.
להוסיף חמאה מומסת וסוכר, לערבב טוב יחד.
להוסיף ביצה וניל ומלח
להוסיף קמחים, סודה לשתיה וקקאו, לערבב טוב
להוסיף שוקולד קצוץ
לשפוך לתבנית עם נייר אפיה
לאפות בסביבות 40 דקות עד שקיסם יוצא נקי
ולמה בכלל צריך מרשם עם נייר. לא חבל על העצים המסכנים.
לפני כמה ימים היינו צריכים לחתום על מסמכים לצורך משהו. עוד ענף....
מצד אחד עושה רושם שהעולם מתקדם במהירות מסחררת
מצד שני יש כל כך הרבה דברים שזזים לאט
חלק ( קטן ) מהרהורי תחילת השבוע.
עוגת בננות זה פתרון מצוין לבננות מסכנות שלאף אחד כבר לא בא עליהן.
השילוב עם שוקולד נפלא בעיני
העוגה הזו יוצאת יחסית כבדה, אבל לגמרי moist , ומ-א-ד שוקולדית !
עוגה עם הסבה לנטול גלוטן ע"פ מתכון של סמיטן קיצ'ן
עוגת שוקולד בננות נטולת גלוטן
2 בננות גדולות
113 גר חמאה מומסת
3/4 כוס סוכר חום
ביצה
כפית וניל
כפית סודה לשתיה
רבע כפית קינמון
רבע כפית מלח
125 גר קמח ( 1/3 כוס קמח סורגום, 1/3כוס קמח אורז מלא,1/3 כוס קמח תפ"א, 25 גר קמח 'כרגיל' *)
חצי כוס קקאו
150 שוקולד מריר קצוץ
תבנית אינגליש
* כמובן שאפשר עם קמח רגיל ( עם גלוטן ) אפשר גם להחליף הכל בתערובת מוכנה ללא גלוטן ע"פ העדפה אישית, אפשר גם להוסיף עוד קצת מכל אחד מהקמחים ( סורגום, אורז, תפ"א להשלים את ה 25 גר במקום הקמח "כרגיל" )
לחמם תנור ל 170
למעוך את הבננה עם מזלג בקערת המיקסר.
להוסיף חמאה מומסת וסוכר, לערבב טוב יחד.
להוסיף ביצה וניל ומלח
להוסיף קמחים, סודה לשתיה וקקאו, לערבב טוב
להוסיף שוקולד קצוץ
לשפוך לתבנית עם נייר אפיה
לאפות בסביבות 40 דקות עד שקיסם יוצא נקי
נראה מצוין, אני, בזמן האחרון, לא אוהבת ל"בזבז" בננות על עוגה, מעדיפה להקפיא את הבננות הרכות ולשים אח"כ בשיק, המשך שבוע טוב
השבמחק