איל סוגר שבועיים בצבא.
כשיצא שבוע שעבר, לקח איתו 2 קופסאות ענקיות עם 2 סוגי עוגיות.
לקראת הסופ"ש אמר שהכל כבר נגמר.
לא שקלתי אבל נראה לי שהיו שם איזה 4 קילו עוגיות ( פרצוף המום. )
יאללה, שיהיה להם לבריאות ( ושלא יבואו אלי בטענות שהם השמינו בקורס )
כשהוא התחיל את הקורס איתגרתי את עצמי לא לחזור על אותן עוגיות פעמיים.
(באחת הפעמים שלחתי עוגיות לימון, ואיל אמר שפחות הלך, כי החבר'ה לא כאלו " אניני עוגיות " )
אז נצמדת בעיקר לעוגיות שוקולד, שוקולד צ'יפס והג'אנר הפחות מתוחכם :)
הנה עוד משהו שוקולדי
המתכון מבון אפטיט עם קצת שינויים
עוגיות שוקולד בראוניז עם קצת מלח
באזור 30+ עוגיות בקוטר 5 ס"מ
220 גר שוקולד מריר ( חשוב לפחות 56% ומעלה )
30 גר חמאה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/2 כפית וניל
1/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפיה
2 כפות אבקת חלב ( אפשר גם כזו ששמים בקפה )
1/4 כפית מלח
100 גר שוקולד חלב חתוך לחתיכות
טיפונת מלח ים לפיזור מעל
להמס יחד שוקולד מריר וחמאה, לקרר
להקציף יחד ביצים וסוכר עד שהתערובת תפוחה ובהירה
להוסיף וניל
להוסיף לביצים את השוקולד המומס
להוסיף את כל היבשים, בסוף גם את השוקולד חלב
לקרר לפחות שעה במקרר
לחמם תנור ל 180
לצקת עיגולים עם כף/כפית/כף גלידה על תבנית עם נייר אפיה
לאפות 15-18 דקות
כשיוצאות מהתנור לפזר קצת מלח עליהן ולקרר ( אם יש רשת, להעביר אלרי כמה דקות כשמתייצבות לרשת לקירור מלא)
כשיצא שבוע שעבר, לקח איתו 2 קופסאות ענקיות עם 2 סוגי עוגיות.
לקראת הסופ"ש אמר שהכל כבר נגמר.
לא שקלתי אבל נראה לי שהיו שם איזה 4 קילו עוגיות ( פרצוף המום. )
יאללה, שיהיה להם לבריאות ( ושלא יבואו אלי בטענות שהם השמינו בקורס )
כשהוא התחיל את הקורס איתגרתי את עצמי לא לחזור על אותן עוגיות פעמיים.
(באחת הפעמים שלחתי עוגיות לימון, ואיל אמר שפחות הלך, כי החבר'ה לא כאלו " אניני עוגיות " )
אז נצמדת בעיקר לעוגיות שוקולד, שוקולד צ'יפס והג'אנר הפחות מתוחכם :)
הנה עוד משהו שוקולדי
המתכון מבון אפטיט עם קצת שינויים
עוגיות שוקולד בראוניז עם קצת מלח
באזור 30+ עוגיות בקוטר 5 ס"מ
220 גר שוקולד מריר ( חשוב לפחות 56% ומעלה )
30 גר חמאה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/2 כפית וניל
1/4 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפיה
2 כפות אבקת חלב ( אפשר גם כזו ששמים בקפה )
1/4 כפית מלח
100 גר שוקולד חלב חתוך לחתיכות
טיפונת מלח ים לפיזור מעל
להמס יחד שוקולד מריר וחמאה, לקרר
להקציף יחד ביצים וסוכר עד שהתערובת תפוחה ובהירה
להוסיף וניל
להוסיף לביצים את השוקולד המומס
להוסיף את כל היבשים, בסוף גם את השוקולד חלב
לקרר לפחות שעה במקרר
לחמם תנור ל 180
לצקת עיגולים עם כף/כפית/כף גלידה על תבנית עם נייר אפיה
לאפות 15-18 דקות
כשיוצאות מהתנור לפזר קצת מלח עליהן ולקרר ( אם יש רשת, להעביר אלרי כמה דקות כשמתייצבות לרשת לקירור מלא)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה