ארוחת ערב.
למי יש סבלנות להתחיל לבשל בערב.
לרוב ארוחת ערב שלי נסגרת בביצה קשה, קוטג ומלפפון חמוץ
אני יכולה לאכול ככה שבועות, לגוון עם זיתים, או חביתה
ואז מגיע שלב שלא יכולה לראות קוטג כמה ימים.
קיש, פשטדיה, מרק, דברים שאפשר להכין מראש ורק לחמם זה פתרון נהדר.
בלי תחתית של בצק פותרת בעיה של גלוטן, או למי שלא רוצה לאכול בצק/פחמימות
קיש (בלי תחתית) של תרד, פטריות וגבינות
כף שמן זית
בצל קצוץ
שקית תרד שטוף קצוץ
2 סלסילות של פטריות שמפיניון חתוכות
6 ביצים
2 כוסות מוצרלה ( אפשר במקום 2 כוסות , כוס אחת מוצרלה וכוס שניה גבינות אחרות שיש בבית- פרמז'ן, מנצ'גו, פקורינו, קשקבל וכ"ו ) מגוררת
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
לחמם תנור ל 170-180
לשמן תבנית קוטר 20-22
לחמם את השמן במחבת גדולה, להוסיף בצל ולטגן כמה דקות עד שמתחיל להיות שקוף.
להוסיף את התרד, לערבב 2-3 דקות וכשהתרד מתכווץ, להוסיף את הפטריות. לתבל במלח/פלפל, להמשיך לבשל עוד 3-4 דק, להסיר מהאש.
בקערה גדולה לטרוף ביצים, להוסיף גבינות, לתבל
להוסיף את התרד והפטריות, לערבב ולשפוך לתבנית
להעביר לתנור ולאפות עד שיציב ומשחים למעלה.
למי יש סבלנות להתחיל לבשל בערב.
לרוב ארוחת ערב שלי נסגרת בביצה קשה, קוטג ומלפפון חמוץ
אני יכולה לאכול ככה שבועות, לגוון עם זיתים, או חביתה
ואז מגיע שלב שלא יכולה לראות קוטג כמה ימים.
קיש, פשטדיה, מרק, דברים שאפשר להכין מראש ורק לחמם זה פתרון נהדר.
בלי תחתית של בצק פותרת בעיה של גלוטן, או למי שלא רוצה לאכול בצק/פחמימות
קיש (בלי תחתית) של תרד, פטריות וגבינות
כף שמן זית
בצל קצוץ
שקית תרד שטוף קצוץ
2 סלסילות של פטריות שמפיניון חתוכות
6 ביצים
2 כוסות מוצרלה ( אפשר במקום 2 כוסות , כוס אחת מוצרלה וכוס שניה גבינות אחרות שיש בבית- פרמז'ן, מנצ'גו, פקורינו, קשקבל וכ"ו ) מגוררת
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
לחמם תנור ל 170-180
לשמן תבנית קוטר 20-22
לחמם את השמן במחבת גדולה, להוסיף בצל ולטגן כמה דקות עד שמתחיל להיות שקוף.
להוסיף את התרד, לערבב 2-3 דקות וכשהתרד מתכווץ, להוסיף את הפטריות. לתבל במלח/פלפל, להמשיך לבשל עוד 3-4 דק, להסיר מהאש.
בקערה גדולה לטרוף ביצים, להוסיף גבינות, לתבל
להוסיף את התרד והפטריות, לערבב ולשפוך לתבנית
להעביר לתנור ולאפות עד שיציב ומשחים למעלה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה