אובססיה ?
או סוג של בדיחה ( שוב עוגיות שוקולד צ'יפס ?? )
הכי חבל שאני לא יכולה לטעום ולהבין אם באמת יש הבדלים...
ברור שיש, חלק יותר קריספיות, חלק יותר צ'ואי... חלק גם וגם...
אז חיפשתי בגוגל לפי 'הכי טובות' ובכל המתכונים ההבדל בין אילו ל'סתם' עוגיות שוקולד צ'יפס טובות, הוא ששומרים את הבלילה לפחות יממה במקרר.
אז ניסיתי את אחד המתכונים , מאתר של משהיא בשם דבי קונינג...
התגובות: קריספי בחוץ, צ'ואי בפנים.. 2 מתוך ה 3 מעדיפים עם שיבולת שועל כי יש להן יותר קראנץ'...
בכל מקרה דורגו כשוות... ( מה אכפת להם, כל עוד הם מקבלים אספקה סדירה של עוגיות שוקולד צ'יפס ? ! )
עוגיות שוקולד צ'יפס the best
114 גר חמאה
שלושת רבעי כוס סוכר חום בהיר
חצי כוס סוכר
ביצה
כפית וניל
כוס וחצי קמח
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
כוס שוקולד צ'יפס
להקציף יחד חמאה וסוכרים
להוסיף ביצה ווניל
להוסיף קמח, מלח וסודה
להוסיף שוקולד
לקרר לפחות ליממה.
לחמם מנור ל 180
ליצור כדורים בגודל בין מסטיק עגול לכדור פינג פונג ( אני השתמשתי בכף גלידה )
להניח על נייר אפיה על תבנית
לאפות בערך 15 דקות עד שמשחימות קצת. לתת להן להתייצב בחוץ תוך כדי קירור
באזור ה 30 עוגיות
או סוג של בדיחה ( שוב עוגיות שוקולד צ'יפס ?? )
הכי חבל שאני לא יכולה לטעום ולהבין אם באמת יש הבדלים...
ברור שיש, חלק יותר קריספיות, חלק יותר צ'ואי... חלק גם וגם...
אז חיפשתי בגוגל לפי 'הכי טובות' ובכל המתכונים ההבדל בין אילו ל'סתם' עוגיות שוקולד צ'יפס טובות, הוא ששומרים את הבלילה לפחות יממה במקרר.
אז ניסיתי את אחד המתכונים , מאתר של משהיא בשם דבי קונינג...
התגובות: קריספי בחוץ, צ'ואי בפנים.. 2 מתוך ה 3 מעדיפים עם שיבולת שועל כי יש להן יותר קראנץ'...
בכל מקרה דורגו כשוות... ( מה אכפת להם, כל עוד הם מקבלים אספקה סדירה של עוגיות שוקולד צ'יפס ? ! )
עוגיות שוקולד צ'יפס the best
114 גר חמאה
שלושת רבעי כוס סוכר חום בהיר
חצי כוס סוכר
ביצה
כפית וניל
כוס וחצי קמח
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
כוס שוקולד צ'יפס
להקציף יחד חמאה וסוכרים
להוסיף ביצה ווניל
להוסיף קמח, מלח וסודה
להוסיף שוקולד
לקרר לפחות ליממה.
לחמם מנור ל 180
ליצור כדורים בגודל בין מסטיק עגול לכדור פינג פונג ( אני השתמשתי בכף גלידה )
להניח על נייר אפיה על תבנית
לאפות בערך 15 דקות עד שמשחימות קצת. לתת להן להתייצב בחוץ תוך כדי קירור
באזור ה 30 עוגיות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה