יום ראשון, 29 באפריל 2012

פשטידת קישואים משופרת

אני כבר קצת משתגעת
ממגוון הירקות שמותר לי לאכול, קישואים זה הירק הירוק היחידי. אני צריכה ירוק בצלחת!
בכמה דרכים כבר אפשר להכין קישואים שיהיה גיוון ולא אשבר מהם ? כי יש לי עוד דרך ארוכה לעשות איתם....

מתכון מאולתר עבר מקצה שיפורים, ובמסגרת מה שמותר לי לאכול, יצא לא רע, אפילו טעים!

פשטידת קישואים משופרת

10 קישואים מוצקים מגוררים גס
5 בצלים ירוקים קצוצים
פטרוזיליה קצוצה ( שליש כוס בערך אחרי שקוצצים )
4 ביצים גדולות
2 כפות פירורי לחם נטולי גלוטן ( או רגילים למי שיכול )
מלח, פלפל

לחמם תנור ל 180
להניח קישואים מגוררים במסננת ולתת להם להוציא נוזלים.
לסחוט אותם עד כמה שניתן
לערבב את הקישואים על כל השאר
לשמן תבנית בקצת חמאה.  לשפוך את הקישואים פנימה
לפזר למעלה כמה חתיכות קטנות של חמאה ( 20 גר בערך מפוזרים )

לאפות עד שיציב ומשחים.



פרחים ( peonies  )  שקניתי השבוע.
פרח מדהים בעיני!




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה