את המתכון הזה ראיתי באחד הפורומים בווינט לפני כמה חודשים.
לקח לי זמן מה עד שהחלטתי לנסות אותו, לא ברור לי למה.
כולם אהבו מאד. עוד גיוון לתפ"א זה תמיד טוב!
תפוחי אדמה בבצל ירוק
לחמם תנור ל 200
8-10 תפ"א קלופים וחתוכים לקוביות
4 בצלים ירוקים ( כולל הלבן )
4 כפות שמן זית
3 כפות שמן קנולה
4 כפות מים
מלח, פלפל
לרסק בבלנדר את הבצל\שמן\תבלינים יחד למחית אחידה
לשפוך מעל התפ"א, לערבב טוב
לאפות בסביבות שעה עד שמשחימים
לקח לי זמן מה עד שהחלטתי לנסות אותו, לא ברור לי למה.
כולם אהבו מאד. עוד גיוון לתפ"א זה תמיד טוב!
תפוחי אדמה בבצל ירוק
לחמם תנור ל 200
8-10 תפ"א קלופים וחתוכים לקוביות
4 בצלים ירוקים ( כולל הלבן )
4 כפות שמן זית
3 כפות שמן קנולה
4 כפות מים
מלח, פלפל
לרסק בבלנדר את הבצל\שמן\תבלינים יחד למחית אחידה
לשפוך מעל התפ"א, לערבב טוב
לאפות בסביבות שעה עד שמשחימים
נראה ממש טוב. אני מאוד אוהבת את השילוב של הבצלים ביחד עם תפוחי אדמה. אני גם הייתי אולי מוסיפה את השילוב של השמנת כי זה היה יכול להיות שילוב מנצח אבל שוב זאת רק אני. תודה רבה.
השבמחקתודה. גם אני מתה על שמנת ותפ"א, אבל יש פה אחד שלא הכי אוהב מוצרי חלב.. אז משתדלים להתחשב. בקרוב שבועות, החג האהוב עלי, אבל במשפחה כאן חייבים גם משהו בשרי, די עצוב לצמחונית כמוני :|
השבמחק