מצחיק איך פתאום יש רגעים כאלו של זכרון מהעבר המאד רחוק...
ישבתי מול המחשב ( כנראה הרבה זמן ) והתחילו לי כאבים בכתף שמאל. עשיתי קצת מתיחות של הידיים אחורה, למעלה, לצדדים...ואז התיישבתי עם ידיים מתוחות מאחורי הגב, ונזכרתי שבכיתה א ואולי גם ב, היינו מתבקשים לשבת כך, לפעמים עם ידיים משולבות ולפעמים עם ידיים מאחורי הגב :) ככה ב"הקשב" כזה...
עוד משהו ?
ביסקוטי שוקולד ( עוד מתכון מהספר של אליס מדריץ' )
לחמם תנור ל 180
2 כוסות קמח
חצי כוס קקאו
כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
114 גר חמאה רכה
כוס סוכר
2 ביצים
כפית וניל
כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
לערבב חמאה וסוכר, להוסיף ביצים ווניל
להוסיף את כל החומרים היבשים
להוסיף פקאנים
ליצור כיכר גדולה על תבנית עם נייר אפיה
לאפות כצי שעה . לקרר לגמרי
לפרוס פרוסות דקות ( קצת פחות מחצי ס"מ ) ולסדר את הפרוסות שוכבות על תבנית עפ נייר אפיה
להחזיר לתנור לעוד 15-20 דקות עד שהעוגיה די יבשה למגע.
לקרר
50-60 עוגיות
ישבתי מול המחשב ( כנראה הרבה זמן ) והתחילו לי כאבים בכתף שמאל. עשיתי קצת מתיחות של הידיים אחורה, למעלה, לצדדים...ואז התיישבתי עם ידיים מתוחות מאחורי הגב, ונזכרתי שבכיתה א ואולי גם ב, היינו מתבקשים לשבת כך, לפעמים עם ידיים משולבות ולפעמים עם ידיים מאחורי הגב :) ככה ב"הקשב" כזה...
עוד משהו ?
ביסקוטי שוקולד ( עוד מתכון מהספר של אליס מדריץ' )
לחמם תנור ל 180
2 כוסות קמח
חצי כוס קקאו
כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
114 גר חמאה רכה
כוס סוכר
2 ביצים
כפית וניל
כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
לערבב חמאה וסוכר, להוסיף ביצים ווניל
להוסיף את כל החומרים היבשים
להוסיף פקאנים
ליצור כיכר גדולה על תבנית עם נייר אפיה
לאפות כצי שעה . לקרר לגמרי
לפרוס פרוסות דקות ( קצת פחות מחצי ס"מ ) ולסדר את הפרוסות שוכבות על תבנית עפ נייר אפיה
להחזיר לתנור לעוד 15-20 דקות עד שהעוגיה די יבשה למגע.
לקרר
50-60 עוגיות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה