זה התחיל כשתיכננתי להכין eggplant parmesan שזה מאפה שכבות של חצילים מטוגנים עם גבינות , רוטב עגבניות ופירורי לחם.
לפעמים אין לי סבלנות לעקוב אחרי מתכון, מה גם שלא היה לי לחם לבן נטול גלוטן שאני יכולה ליצור ממנו פירורים ( וזה לא אותו דבר עם סתם פירורי לחם ) אז כבר ויתרתי, ואלתרתי משהו דומה.
חציל פרוס לפרוסות, צלוי קצת בתנור חם, עם קצת מלח ומריחה קלה של שמן
רוטב עגבניות מ 3 עגבניות בשלות קצוצות, מטוגנות בטיפת שמן עם שום קצוץ ( מלח\פלפל )
מוצרלה פרוסה דק
פרמז'ן מגורר
עגבניה או שתיים פרוסות דק דק
מסדרים בתבנית ערמות של החצילים, עליהם עגבניות פרוסות, חתיכת מוצרלה, ככה לפי הסדר עד שאין עוד.
על הכל מגררים פרמז'ן בנדיבות. על זה שופכים את הרוטב עגבניות, ובסוף עוד גבינת פרמז'ן
אופים בתנור חם (180 ) עם כיסוי נייר אלומיניום כחצי שעה, מסירים, וממשיכים לאפות עוד כ 10 דקות.
לפעמים אין לי סבלנות לעקוב אחרי מתכון, מה גם שלא היה לי לחם לבן נטול גלוטן שאני יכולה ליצור ממנו פירורים ( וזה לא אותו דבר עם סתם פירורי לחם ) אז כבר ויתרתי, ואלתרתי משהו דומה.
חציל פרוס לפרוסות, צלוי קצת בתנור חם, עם קצת מלח ומריחה קלה של שמן
רוטב עגבניות מ 3 עגבניות בשלות קצוצות, מטוגנות בטיפת שמן עם שום קצוץ ( מלח\פלפל )
מוצרלה פרוסה דק
פרמז'ן מגורר
עגבניה או שתיים פרוסות דק דק
מסדרים בתבנית ערמות של החצילים, עליהם עגבניות פרוסות, חתיכת מוצרלה, ככה לפי הסדר עד שאין עוד.
על הכל מגררים פרמז'ן בנדיבות. על זה שופכים את הרוטב עגבניות, ובסוף עוד גבינת פרמז'ן
אופים בתנור חם (180 ) עם כיסוי נייר אלומיניום כחצי שעה, מסירים, וממשיכים לאפות עוד כ 10 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה