תמיד אני מחפשת מתכונים לגיוון תפוחי אדמה
נתקלתי במתכון הזה של נייג'ל סלייטר ועשה לי רושם שיצא מוצלח
ואכן, יצא מוצלח.
אני לא מתה על חרדל אז שמתי הרבה פחות חרדל ( וגם פחות חומץ בן יין אדום )
היה לי מספיק טעם של שניהם בלי הכמות שבמתכון המקורי.
תפוחי אדמה צלויים ומעוכים
לחמם תנור ל 200
24-26 תפוחי אדמה קטנים
6-7 שיני שום עם קליפה
שמן זית
קצת רוזמרין טרי
לרוטב
2 כפות חומץ בן יין אדום
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות זמן זית
להניח את תפוחי האדמה ( שטופים ויבשים ) בתבנית
לזלף עליהם שמן זית, לפזר בינהם את שיני השום והרוזמרין
לאפות בתנור בסביבות שעה עד שהם מבריקים, נפוחים ורכים מבפנים.
להוציא מהתנור, לתת לכל אחד מעיכה עם כף עץ, לשפוך את הרוטב ולערבב.
נתקלתי במתכון הזה של נייג'ל סלייטר ועשה לי רושם שיצא מוצלח
ואכן, יצא מוצלח.
אני לא מתה על חרדל אז שמתי הרבה פחות חרדל ( וגם פחות חומץ בן יין אדום )
היה לי מספיק טעם של שניהם בלי הכמות שבמתכון המקורי.
תפוחי אדמה צלויים ומעוכים
לחמם תנור ל 200
24-26 תפוחי אדמה קטנים
6-7 שיני שום עם קליפה
שמן זית
קצת רוזמרין טרי
לרוטב
2 כפות חומץ בן יין אדום
2 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות זמן זית
להניח את תפוחי האדמה ( שטופים ויבשים ) בתבנית
לזלף עליהם שמן זית, לפזר בינהם את שיני השום והרוזמרין
לאפות בתנור בסביבות שעה עד שהם מבריקים, נפוחים ורכים מבפנים.
להוציא מהתנור, לתת לכל אחד מעיכה עם כף עץ, לשפוך את הרוטב ולערבב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה