יש דברי מאכל שהם פחות פוטגוניים משום מה.
לזניה היא אחד מהם.
לא פוטוגנית
אבל טעימה!!
דפי לזניה ( השתמשתי בנטולי גלוטן )
2 ביצים
חצי בקבוק רסק עגבניות של mutti
שן שום
כף שמן זית
20 גר חמאה
רבע כוס שמנת מתוקה
200 גר פטה עיזים
קופסא ריקוטה
200 גר מוצרלה מגוררת
50 גר פרמזן מגורר
מלח, פלפל
לחמם שמן וחמאה בסיר, להוסיף שום. להוסיף רוטב עגבניות ולבשל 3-4 דקות. להוסיף שמנת מתוקה , לערבב עוד 2-3 דקות
לערבב בקערה גבינות ( להשאיר שליש מהמוצרלה ) ביצים, צלח, פלפל
לסדר בתבנית לפי סדר: שכבת עלי לזניה, שכבת רוטב עגבניות, שכת גבינות.
על השכבה האחרונה , לשים רוטב על דפי הלזניה , ומעל לפזר מוצרלה
לזניה היא אחד מהם.
לא פוטוגנית
אבל טעימה!!
דפי לזניה ( השתמשתי בנטולי גלוטן )
2 ביצים
חצי בקבוק רסק עגבניות של mutti
שן שום
כף שמן זית
20 גר חמאה
רבע כוס שמנת מתוקה
200 גר פטה עיזים
קופסא ריקוטה
200 גר מוצרלה מגוררת
50 גר פרמזן מגורר
מלח, פלפל
לחמם שמן וחמאה בסיר, להוסיף שום. להוסיף רוטב עגבניות ולבשל 3-4 דקות. להוסיף שמנת מתוקה , לערבב עוד 2-3 דקות
לערבב בקערה גבינות ( להשאיר שליש מהמוצרלה ) ביצים, צלח, פלפל
לסדר בתבנית לפי סדר: שכבת עלי לזניה, שכבת רוטב עגבניות, שכת גבינות.
על השכבה האחרונה , לשים רוטב על דפי הלזניה , ומעל לפזר מוצרלה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה