ללא ספק הבראוניז ללא גלוטן הכי מוצלחות שהכנתי עד כה
בראוניז ללא גלוטן של דייויד לייבוביץ'
לחמם תנור ל 180
לרפד עם נייר אפיה תבנית מרובעת 22-23 ס"מ
85 גר חמאה
225 גר שוקולד מריר
3/4 כוס ( 150 גר ) סוכר
2 ביצים גדולות
כף קקאו
3 כפות ( 30 גר ) קורנפלור
כוס ( 135 גר ) פקאנים (לא חובה )
תוספת שלנו( לא חובה ) 2 'נשיקות' מרנג מפוררות
להמס יחד שוקולד וחמאה
להוסיף סוכר, לערבב טוב
להוסיף ביצים
להוסיף קקאו, קורנפלר, לערבב טוב
להוסיף פקאנים ( ונשיקות), אם רוצים
לשפוך לתבנית המרופדת
לאפות בסביבות 25-30 דקות עד שהחלק העליון מבריק ומתחיל להתבקע.
הבראוניז עוד די רטובים בפנים, הם מתקשים קצת עם הקירור ועדיין שומרים על פאדג'יות בפנים... יאמ!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה