יום ראשון, 3 במאי 2015

עוגיות בצק שוקולד עם שוקולד לבן וחלב

עוגיות מהסוג שמכינים, ואפשר לשכוח במקרר לשבוע, או אפילו חודש... ואז פשוט להוציא, לפרוס ולאפות.
כגליל, לא תופס המון מקום במקפיא, ותוך פחות מחצי שעה יש עוגיות !

ה" סכנה" בעוגיות שיוצאות מושלמות, שחושבים שהן לא מעשה יד :/
איל לקח את העוגיות לסמינר משלחת, שאלו אותו איפה קנה... :)



העוגיות על בסיס מתכון בצק שוקולד לעוגיות של מרתה סטיוארט


עוגיות בצק שוקולד עם שוקולד חלב ושוקולד לבן


2  +2/3 כוס קמח
226 גר חמאה
כוס סוכר
כפית אבקת אפיה
ביצה
שליש כוס קקאו
קורט מלח
כפית וניל

תוספות: שוקולד לבן ושוקולד חלב ( בערך 100 מכל סוג )

להקציף יחד במיקסר חמאה וסוכר
להוסיף  ביצה, וניל, מלח
להוסיף קמח, אבקת אפיה וקקאו

לערבב עד שנהיה גוש.
להוסיף שוקולד לבן ושוקולד חלב קצוץ

ליצור שני גלילים בניילון נצמד, ולהקפיא לפחות שעה.

לחמם תנור ל 170
לחתוך מהגלילים פרוסות בעובי חצי ס"מ
להניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות בסביבות 15 דקות עד שמתחילים להתקשות
לקרר לפני שמורידים. ( העוגיות מתקשות לגמרי אחרי צינון )

בסביבות 80 עוגיות





















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה