ממשיכים במגמת הבריאות :)
אורז אדום-הכוונה כמובן לא לאורז רגיל שמכינים עם עגבניות ( שזה לא רע בכלל... )
אבל לאורז שמגיע ככה.
אני קניתי של 'תבואות,' ולכל השואלים על גלוטן- אין בעיה, שמים במסננת תחת ברז עם מים זורמים ושוטפים טוב. באורז עצמו כמובן שאין גלוטן.
הצצה מהירה בוויקפידיה תבהיר שמדובר באורז בריא עם הרבה דברים טובים , והעיקר- הוא ממש טעים!!
הבישול קצת ארוך, בסביבות ה 40 דקות.
אורז אדום
כוס אורז
2 2/1 כוסות מים
כפית שמן
מלח
לשטוף את האורז במסננת
לחמם שמן בסיר, להוסיף אורז ולערבב קצת 2-3 דקות
להוסיף את המים, מלח, לכסות לבשל על אש קטנה 40-50 דקות עד שהאורז רך ( אבל לא קווץ'. פשוט לטעום )
אם עוד לא מספיק " יבש" ויש עוד קצת נוזלים לבשל ללא מכסה כמה דקות.
אפשר לאכול ככה, אפשר להוסיף עוד תבלינים וטעמים.
אני טיגנתי חצי בצל בקצת שמן, הוספתי 2 שיני שום קצוצות , מלח, פלפל וחופן צנוברים. והוספתי לאורז.
אורז אדום-הכוונה כמובן לא לאורז רגיל שמכינים עם עגבניות ( שזה לא רע בכלל... )
אבל לאורז שמגיע ככה.
אני קניתי של 'תבואות,' ולכל השואלים על גלוטן- אין בעיה, שמים במסננת תחת ברז עם מים זורמים ושוטפים טוב. באורז עצמו כמובן שאין גלוטן.
הצצה מהירה בוויקפידיה תבהיר שמדובר באורז בריא עם הרבה דברים טובים , והעיקר- הוא ממש טעים!!
הבישול קצת ארוך, בסביבות ה 40 דקות.
אורז אדום
כוס אורז
2 2/1 כוסות מים
כפית שמן
מלח
לשטוף את האורז במסננת
לחמם שמן בסיר, להוסיף אורז ולערבב קצת 2-3 דקות
להוסיף את המים, מלח, לכסות לבשל על אש קטנה 40-50 דקות עד שהאורז רך ( אבל לא קווץ'. פשוט לטעום )
אם עוד לא מספיק " יבש" ויש עוד קצת נוזלים לבשל ללא מכסה כמה דקות.
אפשר לאכול ככה, אפשר להוסיף עוד תבלינים וטעמים.
אני טיגנתי חצי בצל בקצת שמן, הוספתי 2 שיני שום קצוצות , מלח, פלפל וחופן צנוברים. והוספתי לאורז.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה