יום ראשון, 19 ביולי 2015

חזה עוף בביקון

כשהמנגליסט בחו"ל, ובין כה וכה יש רק שניים לארוחת ערב, ולא שווה לתפעל את הגריל בחום הזה, אין ברירה וצריך לבשל במטבח.
גם שם קצת חם, אז מחפשים קיצורי דרך ומתכונים מהירים ופשוטים.

חוסר חשק לטיגון שניצלים, ורעיון של הרגע, הוליד את המתכון הבא.
לא המצאת העולם, אבל מפתיע כמה פשוט , מהיר ומסתבר טעים.

מכיוון שהכנתי כמות קטנה לא התחשק לי להוציא את התבנית עם הרשת, אז אלתרתי רשת ( שלא רואים בתמונות ) מתחת לעוף. חשוב להניח על רשת כלשהיא , שמרבית הנוזלים יתרכזו מתחת לעוף

חזה עוף בביקון

5 חזות עוף ( 10 חצאים )
10 פרוסות דקות של בייקון ( פרוס דק )
2 כפות חרדל
כפית דבש
מלח ,פלפל

לחמם תנור ל 200

לערבב חרדל דבש, מלח ופלפל
למרוח קצת על גבי כל חזה
לגלגל ולעטוף בפרוסה של בייקון
להניח בתבנית על רשת שמגביה קצת מהתחתית
לכסות בנייר כסף
להכניס לתנור ל30-35 דקות
להסיר את נייר הכסף, להפעיל את גוף החימום העליון בלבד ולהניח את התבנית בחלק הכי עליון בתנור, לעוד 7-10 דקות



( התנצלות על התמונות, צולמו בטלפון..)








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה