התחיל עם כאב גרון ליומיים שלושה
התפתח לוירוס מ ע צ ב ן ביותר.
שיעול, נזלת, הגרון, הראש....
כולל איבוד ( זמני ) של חוש הטעם. זה דוקא טוב לדיאטה :)
כמובן שבאחד השבועות העסוקים והעמוסים ביותר
בעיתוי גרוע של שבוע לפני נסיעה לחו"ל.
יעבור עד מחר ?
סלט קטניות
כוס גרגירי חומוס מבושל
כוס שעועית לבנה מבושלת
כוס עדשים ( אני מעדיפה את השחורות כי הן נשארות שלמות אחרי בישול )
חצי בצל ( אדום אן לבן ) חתוך לרצועות
200-300 גר שעועית ירוקה מבושלת
לוויניגרט:
שליש כוס שמן
1-2 כפות חומץ ( בלסמי, יין, מה שמעדיפים ) או מיץ לימון
כפית חרדל
מלח, פלפל
שן שום כתושה
לבשל את כל הקטניות מראש ( כולל השריה ) *
לבשל שעועית ירוקה, לשמור שתשאר מוצקה
לערבב יחד, להוסיף בצל קצוץ,
לקרר ,
לפני ההגשה לערבב את וויניגרט ולהוסיף.
לטעמי הסלט יותר טעים אחרי יום עם הרוטב.
* כשדחוקים בזמן ולא סטודנטים חסכנים, אפשר להשתמש בשעועיות\חומוס קפוא.. ( או שימורים... אישית לא מתה על שימורים )
התפתח לוירוס מ ע צ ב ן ביותר.
שיעול, נזלת, הגרון, הראש....
כולל איבוד ( זמני ) של חוש הטעם. זה דוקא טוב לדיאטה :)
כמובן שבאחד השבועות העסוקים והעמוסים ביותר
בעיתוי גרוע של שבוע לפני נסיעה לחו"ל.
יעבור עד מחר ?
סלט קטניות
כוס גרגירי חומוס מבושל
כוס שעועית לבנה מבושלת
כוס עדשים ( אני מעדיפה את השחורות כי הן נשארות שלמות אחרי בישול )
חצי בצל ( אדום אן לבן ) חתוך לרצועות
200-300 גר שעועית ירוקה מבושלת
לוויניגרט:
שליש כוס שמן
1-2 כפות חומץ ( בלסמי, יין, מה שמעדיפים ) או מיץ לימון
כפית חרדל
מלח, פלפל
שן שום כתושה
לבשל את כל הקטניות מראש ( כולל השריה ) *
לבשל שעועית ירוקה, לשמור שתשאר מוצקה
לערבב יחד, להוסיף בצל קצוץ,
לקרר ,
לפני ההגשה לערבב את וויניגרט ולהוסיף.
לטעמי הסלט יותר טעים אחרי יום עם הרוטב.
* כשדחוקים בזמן ולא סטודנטים חסכנים, אפשר להשתמש בשעועיות\חומוס קפוא.. ( או שימורים... אישית לא מתה על שימורים )
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה