יום שני, 14 במרץ 2016

מרנג שוקולד עם קצפת ( ותותים ) נ"ג

יום הולדת שמח לנעה שלנו ! 
בת 23 היום.
יחד עם יום הפיי, איינשטיין, ג'רי מגלידות בן אנד ג'ריס ( האהובות על נעה ) ובילי קריסטל..... 

ברכות וחגיגיות באישי :)
נשיקות ממני

משהו קצת חגיגי שמתאים לימי הולדת, מתכון מהבלוג 'אז מה את עושה כל היום'

מרנג שוקולד עם קצפת ( ותותים )

לחמם תנור ל 120

5 חלבונים
1+1/2 כוסות סוכר
1/4 כוס קקאו
כף קורנפלור
חצי כוס שוקולד מריר קצוץ

להקציף חלבונים לקצף חזק, אחרי שיש קצף חזק להוסיף בהדרגה את הסוכר.
לכבות מיקסר ולהוסיף בקיפול את הקקאו והקורנפלור
להבליע בזהירות את השוקולד

לשפוך על תבנית שטוחה עם נייר אפיה, לשטח לעיגול בעובי 1.5-2 סמ
לאפות בערך שעתיים

להגיש עם שמנת מתוקה מוקצפת ( עם כף או 2 סוכר ) ותותים ( או פטל... ) או רק קצפת














2 תגובות: