כשמתחשק אנטיפסטי, אבל אין סבלנות ....
אז הנה משהו מהיר מאד שטעים לא פחות , והולך נפלא יחד עם כריך או על יד החומוס והטחינה.. או איך שבא.
סלט חציל ופלפל מהיר
חציל חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
בצל קצוץ קטן
שן שום קצוצה קטן קטן
2-3 כפות שמן ( זית )
2-3 כפות פטרוזילה ( אם יש ולא חובה )
לטגן בצח ושום במחבת גדולה כמה דקות עד שמתחילים להזהיב
להוסיף פלפלים וחצילים ולבשל 7-8 דקות עד שהחצילים והפלפלים די רכים ( מי שאוהב יותר קווץ' אז אפשר יותר זמן )
פטרוזילה להוסיף ב2-3 דקות אחרונות לטיגון
אפשר לאכול פושר או קר...
אז הנה משהו מהיר מאד שטעים לא פחות , והולך נפלא יחד עם כריך או על יד החומוס והטחינה.. או איך שבא.
סלט חציל ופלפל מהיר
חציל חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
בצל קצוץ קטן
שן שום קצוצה קטן קטן
2-3 כפות שמן ( זית )
2-3 כפות פטרוזילה ( אם יש ולא חובה )
לטגן בצח ושום במחבת גדולה כמה דקות עד שמתחילים להזהיב
להוסיף פלפלים וחצילים ולבשל 7-8 דקות עד שהחצילים והפלפלים די רכים ( מי שאוהב יותר קווץ' אז אפשר יותר זמן )
פטרוזילה להוסיף ב2-3 דקות אחרונות לטיגון
אפשר לאכול פושר או קר...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה