יום רביעי, 11 ביולי 2018

עוגיות טעות ( שוקולד נימוחות עם שוקולד צ'יפס וגי'אנדויה )

עוגיות שנולדו מטעות.
התוכנית היתה להכין טראט פרי
חוסר תשומת לב 
יותר מדי עמודים עם מתכונים שונים פתוחים במחשב
אפיה תוך כדי לא מעט שיחות וואטסאפ
מזכיר את הטרייפל של רייצ'ל מ'חברים' 😁
רק שאני לא הוספתי בשר...
בכל מקרה כשגיליתי שהבצק בכלל לא דומה לבצק של טארט, החלטתי להציל את המצב ולהכין עוגיות שאלתרתי בצ'יק, כי חבל לזרוק חומרים טובים.
יצאו נהדר ! ( אח"כ היה גם טראט שווה )


עוגיות טעות :)

150 גר קמח
150 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
150 גר סוכר
חלמון מביצה L
1/2 כוס קקאו
60 גר שוקולד מריר קצוץ
60 גר שוקולד לבן קצוץ
60 גר ג'יאנדויה ( קצוץ )

לערבב במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, חמאה וסוכר, להוסיף חלמון ולערבב עד שיש פירורים גסים.
להוסיף קקאו , לערבב רק עד שמתגבש יחד. 
להוסיף את השוקולדים . לאסוף את הבצק לגוש. 
לגלגל בניילון נצמד לגליל ולקרר לפחות חצצי שעה במקפיא


לחמם נור ל 175
לחתוך דיסקיות בעובי ס"מ
להניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות 10-12 דקות. העוגיות יוצאות מאד רכות, לקרר כמה דקות בתבנית וכמתחילות להתייצב להעביר בעזרת מרית לרשת צינון ולקרר לגמרי. ( הן די מתפוררות ונימוחות עד שמתקררות לגמרי )










תגובה 1: