אני לא מאמינה שלא העלתי מתכון לסלט הזה קודם.
זה לא שלא הכנתי כבר מליון שנה... איכשהוא, זה נשכח. מחדל!
זה אחד הסלטים שאני הכי אוהבת, מחזיר אותי לילדות ( המאוחרת, כי בתור ילדה לא ממש אכלתי כלום מלבד לחם עם שוקולד או גבינה צהובה וחמאה, חסה עם לימון, צ'יפס וספגטי עם חמאה וזהו!!! )
את הסלט הכינה כמובן אמא, ואני לא משנה בו כלום !
סלט וולדורף, הגירסה שלנו
כרוב ירוק חתוך דק
תפוחי עץ ירוקים חתוכים לקוביות קטנות ( אני אוהבת שהיחס בין כרוב לתפוחי עץ הוא כמעט שווה... טיפה יותר כרוב, אבל הרבה תפוחים )
אגוזי פקאן או מלך קצוצים גס
רוטב:
שמנת חמוצה
מיונז
מלח
סוכר
לימון
מכיוון שאני לא עושה ע"פ כמויות מדויקות, אז זה בערך ככה- ( וסליחה ) יותר שמנת ממיונז, טיפת סוכר לאזן את הלימון, ודי הרבה לימון.
זהו, מערבבים רוטב, שופכים על הסלט, מוסיפים אגוזים.
והכי טוב להכין כמה שעות לפני שאוכלים שכל הטעמים יתחברו יחד.
( ולי אין בעיה לאכול את הסלט הזה כמה ימים אחרי ששוכן במקרר. הוא די עמיד )
זה לא שלא הכנתי כבר מליון שנה... איכשהוא, זה נשכח. מחדל!
זה אחד הסלטים שאני הכי אוהבת, מחזיר אותי לילדות ( המאוחרת, כי בתור ילדה לא ממש אכלתי כלום מלבד לחם עם שוקולד או גבינה צהובה וחמאה, חסה עם לימון, צ'יפס וספגטי עם חמאה וזהו!!! )
את הסלט הכינה כמובן אמא, ואני לא משנה בו כלום !
סלט וולדורף, הגירסה שלנו
כרוב ירוק חתוך דק
תפוחי עץ ירוקים חתוכים לקוביות קטנות ( אני אוהבת שהיחס בין כרוב לתפוחי עץ הוא כמעט שווה... טיפה יותר כרוב, אבל הרבה תפוחים )
אגוזי פקאן או מלך קצוצים גס
רוטב:
שמנת חמוצה
מיונז
מלח
סוכר
לימון
מכיוון שאני לא עושה ע"פ כמויות מדויקות, אז זה בערך ככה- ( וסליחה ) יותר שמנת ממיונז, טיפת סוכר לאזן את הלימון, ודי הרבה לימון.
זהו, מערבבים רוטב, שופכים על הסלט, מוסיפים אגוזים.
והכי טוב להכין כמה שעות לפני שאוכלים שכל הטעמים יתחברו יחד.
( ולי אין בעיה לאכול את הסלט הזה כמה ימים אחרי ששוכן במקרר. הוא די עמיד )
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה