מזמן לא הכנתי את המרק הזה.
המון עבודה , במיוחד אם רוצים כמות גדולה.
עיקר העבודה זה קילוף הפלפלים הקלויים.
מעבר לזה, מרק של שלבים שלוקח קצת יותר זמן, אבל התוצאה שווה.
מרק פלפלים קלויים אדומים
ל4-5 מנות
4-5 פלפלים אדומים
כרישה קטנה
בצל
מלח פלפל
קצת חמאה ( 20 גר ) ושמן זית ( 2 כפות )
מחממים תנור ל 190
שוטפים פלפלים, חוצים, מוציאים את החלק הירוק עם הגבעול ואת הגרעינים
מסדרים עם החלק הפנימי כלפי מטה בתבנית, וקולים בתנור חם כמעט עד שמתחילים להשרף ( אבל לא )
מכניסים לכלי , וסוגרים. מקררים טוב
בנתיים קוצצים כרישה ובצל.
כשהפלפלים מספיק קרים בכדי לגעת בהם, מתחילים לקלף.
שומרים את המיץ שלהם, וכמה שיותר " בשר "
מחממים את החמאה והשמן בסיר, מוסיפים את הבצ והכרישה.
מטגנים תוך עירבוב מדי פעם כ 7-10 דקות.
מוסיפים את הפלפלים, המיץ שלהם, קצת מלח פלפל, ומים עד כדי כיסוי.
מכסים את הסיר ומבשלים 20-30 דקות.
טוחנים הכל.
מגישים עם קרם פרש או שמנת חמוצה.
המון עבודה , במיוחד אם רוצים כמות גדולה.
עיקר העבודה זה קילוף הפלפלים הקלויים.
מעבר לזה, מרק של שלבים שלוקח קצת יותר זמן, אבל התוצאה שווה.
מרק פלפלים קלויים אדומים
ל4-5 מנות
4-5 פלפלים אדומים
כרישה קטנה
בצל
מלח פלפל
קצת חמאה ( 20 גר ) ושמן זית ( 2 כפות )
מחממים תנור ל 190
שוטפים פלפלים, חוצים, מוציאים את החלק הירוק עם הגבעול ואת הגרעינים
מסדרים עם החלק הפנימי כלפי מטה בתבנית, וקולים בתנור חם כמעט עד שמתחילים להשרף ( אבל לא )
מכניסים לכלי , וסוגרים. מקררים טוב
בנתיים קוצצים כרישה ובצל.
כשהפלפלים מספיק קרים בכדי לגעת בהם, מתחילים לקלף.
שומרים את המיץ שלהם, וכמה שיותר " בשר "
מחממים את החמאה והשמן בסיר, מוסיפים את הבצ והכרישה.
מטגנים תוך עירבוב מדי פעם כ 7-10 דקות.
מוסיפים את הפלפלים, המיץ שלהם, קצת מלח פלפל, ומים עד כדי כיסוי.
מכסים את הסיר ומבשלים 20-30 דקות.
טוחנים הכל.
מגישים עם קרם פרש או שמנת חמוצה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה