יום ראשון, 8 בספטמבר 2013

עוגיות אמרטי

קצת יבש לאחרונה במטבח שלנו
יבש מבחינת חידושים, לא חלילה מבחינת ההכנות.
יש יותר מדי אנשים בבית
צריך לבשל כל הזמן
לאפות הרבה...
חם....
יש פה דרישות דיאטטיות מסוגים שונים...
אז נכנסת לטייס אוטומטי ועושה מה שהכי זריז.
בלי לחשוב יותר מדי.
עם כמה שפחות מאמץ..

שיגיע כבר סתו כמו שצריך!


עוגיות אמרטי של אליס מדריץ'

לחמם תנור ל 180

כוס ושני שליש קמח שקדים ( או שקדים מולבנים.. ואז צריך לטחון במעבד מזון דק דק )
2 כוסות סוכר
חצי כוס חלבונים ( בערך 4 גדולים )

לערבב יחד סוכר וקמח שקדים ( אפשר לטחון יחד במעבד מזון )
להקציף חלבונים לקצף יציב
לקפל תערובת שקדים\סוכר לחלבונים

להניח עיגולים עם כף גלידה או עם כף, על תבנית עם נייר אפיה
לאפות 12-15 דקות עד שמזהיב, לקרר

בערך 30+ עוגיות












אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה