יום רביעי, 6 בנובמבר 2013

עוף צלוי בחרדל ותבלינים

עוף זה אחד הדברים הכי פחות פוטוגנים בעיני...
וכרגיל, אני לא ארחיב ואגיד עוד דברים שיש לי על עוף...

מתכון לחובבי הציפוי הקראנצ'י, של אינה גארטן

עוף צלוי בחרדל ותבלינים

8-10 שוקיים
חצי כוס חרדל דיזון עם גרגירים
חצי כוס רוויון
4 שיני שום
2-3 גבעולי טימין
קליפת לימון
מלח, פלפל
2 כוסות פירורי לחם ( עדיף מלחם טרי )
רבע כוס שמן זית

לערבב יחד  חרדל עם רוויון לשפוך על השוקיים ולשמור במקרר לפחות לשעתיים
לטחון יחד במעבד מזון את כל השאר, ( אם לא משתמשים בלחם טרי אז בלי הפירורי לחם , להוסיף תבלינים לפירורים )
לחמם תנור ל 180
לטבול כל שוק בתערובת פירורי הלחם\תבלינים
להניח על תבנית עם נייר אפיה, לאפות  כמעט שעה, להפוך באמצע



2 תגובות: