יום רביעי, 18 בדצמבר 2013

'קוסקוס' כרובית

אני תמיד מחפשת מתכונים חדשים לירקות.
משהו שידליק
משהו שלא יהיה שגרתי
משהו שידברו עליו קצת ( או הרבה )

המתכון הזה בדיוק כזה!
צורה לא שגרתית להכנת כרובית
את הרעיון מצאתי באתר food52  כתבתי ככה בראשי פרקים, ושיניתי לפי מה שהיה\אוהבת
לחלק מהאנשים שטעמו לקח כמה שניות להבין שבכלל מדובר בכרובית.
ההתלהבות היתה גדולה.

בקיצור- להיט!  מומלץ ביותר.
וכמובן אפשר לשחק עם התוספות ולשנות.



'קוסקוס' כרובית

כרובית גדולה
5-6 כפות שמן
חצי כוס אגוזי קשיו קצוצים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
חופן חמוציות או צימוקים
שן שום גדולה קצוצה
מלח\פלפל

להעביר כרובית במעבד מזון בחלק שמגרר על מנת שיתקבלו פירורים קטנים
לטגן כרובית מפוררת ב 4-5 כפות שמן, תוך כדי ערבוב. לתבל.
לטגן במחבת קטנה נפרדת 2-3 כפות שמן, להוסיף אגוזי קשיו, כשהם מתחילים להזהיב להוסיף שן שום , פטרוזליה וחמוציות. לתבל טיפה
להעביר את תערובת הפטרוזיליה אגוזים למחבת עם הכרובית, לערבב עוד דקה שתיים.

להגיש בטמפרטורת החדר.










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה