יום רביעי, 12 בנובמבר 2014

מוס שוקולד לבן אוורירי

מאז שהכנתי לפני כמה חודשים מוס שוקולד לבן איל מבקש שאכין שוב.
אז , די אלתרתי משהו זריז.
הפעם החלטתי לפנק את הנער עם מוס יותר " אמיתי" ואורירי.
דורש קצת יותר עבודה, אבל התוצאה שווה.

המתכון של קלייר רובינסון.

מוס שוקולד לבן אוורירי

200 גר שוקולד לבן קצוץ
2 חלמונים
2 כפות סוכר
כוס ורבע שמנת מתוקה

להקציף יחד חלמונים וסוכר.
לחמם חצי כוס שמנת מתוקה בסיר קטן. לאט לשפוך תוך כדי בחישה, מעל לחלמונים.
להחזיר לסיר, ולחמם עד שמתחיל להסמיך.
לסנן ישר מעל לשוקולד.
לערבב טוב עד שלא יהיו גושים והתערובת תהיה חלקה ( אם יש עוד קצת גושי שוקולד אפשר לטחון עם בלנדר מוט בשלב זה )

להקציף את שאר השמנת המתוקה לקצפת יציבה
לערבב בתנועות קיפול יחד עם תערובת השוקולד.
לחלק בקעריות אישיות
לקרר לפחות שעה.

4 מנות גדולות או 6 בינוניות.















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה