לא זוכרת אם כתבתי פעם על הגב' שהמציאה את עוגיות השוקולד צ'יפס
טעות או לא טעות- גאוני!
אני מאד אוהת להכין עוגיות, אבל מכולן, עוגיות שוקולד צ'יפס על כל הגיוונים שלהן, הכי שוות בעיני.
הנה עוד :)
מתכון מהבלוג של סמיטן קיצ'ן.
עוגיות שוקולד צ'יפס שמנמנות ורכות
באזור 50 עוגיות בקוטר 5 ס"מ
113 גר חמאה רכה
2 כפות סוכר קנים ( 25 גר ) אם אין אז דמררה או חום
2 כפות סוכר לבן ( 25 גר )
3/4 כוס + 2 כפות סוכר חום ( 165 גר )
ביצה גדולה
כפית וניל
3/4 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח ים ( או מלח שולחן )
1+3/4 כוס קמח ( 220 גר )
125 גר שוקולד מריר קצוץ עבה
להקציף יחד חמאה וכל הסוכר עד שמתקבלת עיסה אורירית ( כ 5 דק )
להוסיף ביצה ווניל
להוסיף קמח, סודה ומלח, לערבב
להוסיף שוקולד ולערבב.
לקרר לפחות יממה במקרר
לחמם תנור ל 180
ליצור כדורים בגודל מסטיק עגול ולהניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות עד שיציבות ( אך לא קשות ) למגע. לקרר
טעות או לא טעות- גאוני!
אני מאד אוהת להכין עוגיות, אבל מכולן, עוגיות שוקולד צ'יפס על כל הגיוונים שלהן, הכי שוות בעיני.
הנה עוד :)
מתכון מהבלוג של סמיטן קיצ'ן.
עוגיות שוקולד צ'יפס שמנמנות ורכות
באזור 50 עוגיות בקוטר 5 ס"מ
113 גר חמאה רכה
2 כפות סוכר קנים ( 25 גר ) אם אין אז דמררה או חום
2 כפות סוכר לבן ( 25 גר )
3/4 כוס + 2 כפות סוכר חום ( 165 גר )
ביצה גדולה
כפית וניל
3/4 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח ים ( או מלח שולחן )
1+3/4 כוס קמח ( 220 גר )
125 גר שוקולד מריר קצוץ עבה
להקציף יחד חמאה וכל הסוכר עד שמתקבלת עיסה אורירית ( כ 5 דק )
להוסיף ביצה ווניל
להוסיף קמח, סודה ומלח, לערבב
להוסיף שוקולד ולערבב.
לקרר לפחות יממה במקרר
לחמם תנור ל 180
ליצור כדורים בגודל מסטיק עגול ולהניח על תבנית עם נייר אפיה
לאפות עד שיציבות ( אך לא קשות ) למגע. לקרר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה