יום שישי, 15 ביולי 2016

פשטידת ברוקולי נטולת גלוטן

בבוקר שכזה אין הרבה מילים.
מילים שעולות בראש בפעם ה.... נשבר כבר.. די... לאן העולם הזה הולך... מה יהיה...
מה הן שוות בכלל ?
איך זה שבכל העולם אין קבוצה של מנהיגים שיכולה איך שהוא לפתור את הבעיה הזו.... לגבש את החלק החופשי נגד רעה כזו ולשים לענין קץ בדרך זו או אחרת... 
מייאש .
אני רק אומרת....
וממשיכה בחיי שיגרה, שע"פ החינוך שעליו גדלתי ומעבירה הלאה- זה לא לפגוע באחרים, בשום צורה.
ולא מבינה איך הורה מגדל ילד למבוגר שיכול לעשות כאלו דברים...
יאוש.

שבת של שקט ושלום....


מתכון מווינט

פשטידת ברוקולי נ"ג

תבנית קוטר 36 או מלבנית 20 על 30


שקית ברוקולי קפוא, מופשר וקצוץ ( 800 גר ) או קילו טרי ( לחלוט ל כמה דקות )
בצל גדול קצוץ
גביע קוטג ( 250 גר )
מכל שמנת לבישול 15% ( 250 מל )
100 גר גבינת גאודה מגוררת
כפית מלח
פלפל שחור
2 כפות קמח ללא גלוטן ( שמתי " כרגיל "
רבע כפית אבקת אפיה
3 כפות פירורי לחם ( ללא גלוטן )

לחמם תנור ל 180

לשמן תבנית או לשיפ נייר אפיה

לערבב הכל יחד בקערה גדולה
לשפוך לתבנית
לאפות בערך חצי שעה או עד שמשחים








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה