במסגרת התחדשות המטבח, קניתי טוסטר גדול של ברוויל.
מעבר לזה שהוא חתיך ( אוהבת חתיכים במטבח...) הוא גדול ומלא פונקציות .
אפשר לאפות איתו עוגות כשלא מתחשק להפעיל את התנור הגדול. ( איך אני חסכונית אה?! )
המתכון המקורי מ" מביסים" שיניי קצת...
בראוניז נ"ג
150 גר שוקולד מריר
50 גר חמאה מומסת ( רבע כוס )
3 ביצים
חצי כוס סוכר
קורט מלח
קופסת רסק תפוחי עץ קטנה ( שליש כוס)
רבע כוס קמח שקדים
רבע כוס קמח אורז מלא
כף עם בטן הריונית קמח סורגום
כף עם בטן הרייונית קמח תפ"א
2 כפות קקאו
תבנית 20 על 20
180 מעלות
להמס יחד שוקולד וחמאה ( במיקרו בזהירות, לדקה, להוציא ולערבב . או בסיר קטן על אש נמוכה ) לקרר
להקציף יחד ביצים וסוכר ( לא חייבים מיקסר, אפשר גם עם מקצף ידני )
להוסיף שוקולד לביצים, לערבב טוב
להוסיף: מלח, רסק תפ"ע, קמחים, קקאו. לערבב רק עד שהכל אחיד.
לשפוך לתבנית עם נייר אפיה
לאפות עד שקיסם יוצא די נקי, ( ז,א לא ישב לגמרי, אלא עם פירורים בודדים עליו )
מעבר לזה שהוא חתיך ( אוהבת חתיכים במטבח...) הוא גדול ומלא פונקציות .
אפשר לאפות איתו עוגות כשלא מתחשק להפעיל את התנור הגדול. ( איך אני חסכונית אה?! )
המתכון המקורי מ" מביסים" שיניי קצת...
בראוניז נ"ג
150 גר שוקולד מריר
50 גר חמאה מומסת ( רבע כוס )
3 ביצים
חצי כוס סוכר
קורט מלח
קופסת רסק תפוחי עץ קטנה ( שליש כוס)
רבע כוס קמח שקדים
רבע כוס קמח אורז מלא
כף עם בטן הריונית קמח סורגום
כף עם בטן הרייונית קמח תפ"א
2 כפות קקאו
תבנית 20 על 20
180 מעלות
להמס יחד שוקולד וחמאה ( במיקרו בזהירות, לדקה, להוציא ולערבב . או בסיר קטן על אש נמוכה ) לקרר
להקציף יחד ביצים וסוכר ( לא חייבים מיקסר, אפשר גם עם מקצף ידני )
להוסיף שוקולד לביצים, לערבב טוב
להוסיף: מלח, רסק תפ"ע, קמחים, קקאו. לערבב רק עד שהכל אחיד.
לשפוך לתבנית עם נייר אפיה
לאפות עד שקיסם יוצא די נקי, ( ז,א לא ישב לגמרי, אלא עם פירורים בודדים עליו )
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה