יום רביעי, 3 במאי 2017

עוגת שוקולד של סמיטן, הכוכב החדש

לכאורה עוד עוגה " כושית" פשוטה
אבל איך שיצאה מהתנור, כבר הבנתי מהריח שמדובר במשהו קצת יותר שווה.
נעה מיהרה לאשר (כי לצערי אני לא יכולה לטעום ) שזו עוגה שווה.

מתכון של סמיטן קיצ'ן

עוגת שוקולד 

תבנית אינגליש ( לא החד פעמי )

113 גר חמאה רכה
כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
ביצה
כפית וניל
כוס רוויון או יוגורט
1/2+ 1 כוסות קמח
3/4 כוס קקאו איכותי ( זה יעשה את ההבדל בטעם של העוגה )*
1/4 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה 
1/4 כפית מלח

לחמם תנור ל 170

לרפד תבנית אנגליש בנייר אפיה

להקציף יחד חמאה , שני סוגי סוכר עד שהתערובת בהירה ותפוחה קלות
להוסיף ביצה, וניל
להוסיף רוויון ( או יוגורט )
להוסיף את כל היבשים, לא לערבב יתר על המידה

לשפוך לתבנית
לאפות 40-60 דקות עד שקיסם יוצא יבש











אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה