לכאורה עוד עוגה " כושית" פשוטה
אבל איך שיצאה מהתנור, כבר הבנתי מהריח שמדובר במשהו קצת יותר שווה.
נעה מיהרה לאשר (כי לצערי אני לא יכולה לטעום ) שזו עוגה שווה.
מתכון של סמיטן קיצ'ן
עוגת שוקולד
תבנית אינגליש ( לא החד פעמי )
113 גר חמאה רכה
כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
ביצה
כפית וניל
כוס רוויון או יוגורט
1/2+ 1 כוסות קמח
3/4 כוס קקאו איכותי ( זה יעשה את ההבדל בטעם של העוגה )*
1/4 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
לחמם תנור ל 170
לרפד תבנית אנגליש בנייר אפיה
להקציף יחד חמאה , שני סוגי סוכר עד שהתערובת בהירה ותפוחה קלות
להוסיף ביצה, וניל
להוסיף רוויון ( או יוגורט )
להוסיף את כל היבשים, לא לערבב יתר על המידה
לשפוך לתבנית
לאפות 40-60 דקות עד שקיסם יוצא יבש
אבל איך שיצאה מהתנור, כבר הבנתי מהריח שמדובר במשהו קצת יותר שווה.
נעה מיהרה לאשר (כי לצערי אני לא יכולה לטעום ) שזו עוגה שווה.
מתכון של סמיטן קיצ'ן
עוגת שוקולד
תבנית אינגליש ( לא החד פעמי )
113 גר חמאה רכה
כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
ביצה
כפית וניל
כוס רוויון או יוגורט
1/2+ 1 כוסות קמח
3/4 כוס קקאו איכותי ( זה יעשה את ההבדל בטעם של העוגה )*
1/4 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
לחמם תנור ל 170
לרפד תבנית אנגליש בנייר אפיה
להקציף יחד חמאה , שני סוגי סוכר עד שהתערובת בהירה ותפוחה קלות
להוסיף ביצה, וניל
להוסיף רוויון ( או יוגורט )
להוסיף את כל היבשים, לא לערבב יתר על המידה
לשפוך לתבנית
לאפות 40-60 דקות עד שקיסם יוצא יבש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה