עוגיות אמרטי הן עוגיות אטלקיות על בסיס שקדים
כבר המון זמן אני מתכננת להכין ( שנים )
מסוג הדברים שלא ברור לי למה לא הכנתי באמת, כי ההכנה היא בדיוק 3 דקות והתוצאה נפלאה!
המרקם שלהן צ'ואי למדי.... ממש כיף. הבעיה המרכזית היא לא לחסל אותן מיד.
הכנתי טירמיסו ושמתי בחלק עוגיית אמרטי טבולה בקצת קפה , במקום ביסקוטי- הטעם של השקדים מוסיף המון !! מומלץ!
עוגיות אמרטי
לחמם תנור ל 160
250 גר שקדים טחונים דק ( קמח שקדים )
200 גר סוכר
2 חלבונים
חצי כפית וניל
להקציף חלבונים
להוסיף סוכר
להוסיף ידנית וניל ושקדים.
לצקת לתבנית עם נייר אפיה ( בעזרת כף גלידה הכי נוח ) כדורים
לאפות עד שמתחילים להזהיב.
25 עוגיות בקוטר 5 ס"מ
כבר המון זמן אני מתכננת להכין ( שנים )
מסוג הדברים שלא ברור לי למה לא הכנתי באמת, כי ההכנה היא בדיוק 3 דקות והתוצאה נפלאה!
המרקם שלהן צ'ואי למדי.... ממש כיף. הבעיה המרכזית היא לא לחסל אותן מיד.
הכנתי טירמיסו ושמתי בחלק עוגיית אמרטי טבולה בקצת קפה , במקום ביסקוטי- הטעם של השקדים מוסיף המון !! מומלץ!
עוגיות אמרטי
לחמם תנור ל 160
250 גר שקדים טחונים דק ( קמח שקדים )
200 גר סוכר
2 חלבונים
חצי כפית וניל
להקציף חלבונים
להוסיף סוכר
להוסיף ידנית וניל ושקדים.
לצקת לתבנית עם נייר אפיה ( בעזרת כף גלידה הכי נוח ) כדורים
לאפות עד שמתחילים להזהיב.
25 עוגיות בקוטר 5 ס"מ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה