המלצה : בצק עלים של גריןלייט ללא גלוטן
מגיע קפוא, חתוך לריבועים בגודל 20 ס"מ.
לא בעיה להרים אחד, להפשיר רק אותו בצ'יק.
ובמהירות ובלי הרבה עבודה יש חטיפים נהדרים.
חתכתי את הריבוע ל 2
מלבן אחד מלוח, ושני מתוק
מלבן מלוח: מריחה קלה של גבנת שמנת, פרוסה דקה של גבינה צהובה ( ( מה שיש בבית ) וקצת פרמז'ן מגורר
לגלגל, לחתוך , להניח על תבנית.
מלבן מתוק: לפזר סוכר על צלחת, ללחוץ את הבצק קצת עליו, לפזר קצת סוכר למעלה, ללחוץ , לגלגל הדוק, לחותך, להניח על תבנית
לאפות עד שמזהיב, חום 180.
קלי קלות ! וניתן לגוון איך שרוצים :
למלוחים :
פסטו
רוטב עגבניות לפיצה+ מוצרלה
משהו בלי גבינה- פטרוזליה קצוצה, עירית או בצל ירוק קצוצים ( משהו כמו חצי כוס יחד ) 2 שיני שום קצוצות, 2 כפות שמן זית, מלח פלפל
מתוקים :
נוטלה
סוכר, קינמון ואגוזים קצוצים
המלוח- ( הכי כיף לאכול חם )
המתוק-
וממליצה בחום להגיע למכירת כלי קרמיקה של מיכל המוכשרת- כדאי!!
מגיע קפוא, חתוך לריבועים בגודל 20 ס"מ.
לא בעיה להרים אחד, להפשיר רק אותו בצ'יק.
ובמהירות ובלי הרבה עבודה יש חטיפים נהדרים.
חתכתי את הריבוע ל 2
מלבן אחד מלוח, ושני מתוק
מלבן מלוח: מריחה קלה של גבנת שמנת, פרוסה דקה של גבינה צהובה ( ( מה שיש בבית ) וקצת פרמז'ן מגורר
לגלגל, לחתוך , להניח על תבנית.
מלבן מתוק: לפזר סוכר על צלחת, ללחוץ את הבצק קצת עליו, לפזר קצת סוכר למעלה, ללחוץ , לגלגל הדוק, לחותך, להניח על תבנית
לאפות עד שמזהיב, חום 180.
קלי קלות ! וניתן לגוון איך שרוצים :
למלוחים :
פסטו
רוטב עגבניות לפיצה+ מוצרלה
משהו בלי גבינה- פטרוזליה קצוצה, עירית או בצל ירוק קצוצים ( משהו כמו חצי כוס יחד ) 2 שיני שום קצוצות, 2 כפות שמן זית, מלח פלפל
מתוקים :
נוטלה
סוכר, קינמון ואגוזים קצוצים
המלוח- ( הכי כיף לאכול חם )
המתוק-
וממליצה בחום להגיע למכירת כלי קרמיקה של מיכל המוכשרת- כדאי!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה