אתמול נסעתי דרומה לביקור שבת אצל נעה.
יחד עם חצי מדינה שנסעה דרומה לראות אדום...
ויש מה לראות... מרבדים של אדום, שקדיות פורחות, שדות ירוקים .
מזג האויר מטורף, חם, בזמן שצריך להיות קר וגשום.
מה יהיה ??
מתכון לא הכי מדויק, כי זה לא הכי חשוב. וכמובן שניתן לאילתור עם גבינות שונות..
לחצות קישואים שטופים
בקערה לערבב : 3-4 כפות קרם פרש או שמנת חמוצה
גבינה מגוררת ( 50-70 גר ) מה שיש במקרר ( אני עירבבתי צ׳דר ופרמזן )
מלח, פלפל, שן שום קצוצה.
אפשר גם פטרוזיליה, בצל ירוק קצוץ.
למרוח בנדיבות מעל לסירות
להעביר לתנור מחומם מראש ל 180 מכוסה בנייר אלומיניום.
להסיר נייר אחרי 20 -25 דקות. להמשיך לאפות עד שמזהיב למעלה והגבינה קצת מבעבעת
יחד עם חצי מדינה שנסעה דרומה לראות אדום...
ויש מה לראות... מרבדים של אדום, שקדיות פורחות, שדות ירוקים .
מזג האויר מטורף, חם, בזמן שצריך להיות קר וגשום.
מה יהיה ??
מתכון לא הכי מדויק, כי זה לא הכי חשוב. וכמובן שניתן לאילתור עם גבינות שונות..
לחצות קישואים שטופים
בקערה לערבב : 3-4 כפות קרם פרש או שמנת חמוצה
גבינה מגוררת ( 50-70 גר ) מה שיש במקרר ( אני עירבבתי צ׳דר ופרמזן )
מלח, פלפל, שן שום קצוצה.
אפשר גם פטרוזיליה, בצל ירוק קצוץ.
למרוח בנדיבות מעל לסירות
להעביר לתנור מחומם מראש ל 180 מכוסה בנייר אלומיניום.
להסיר נייר אחרי 20 -25 דקות. להמשיך לאפות עד שמזהיב למעלה והגבינה קצת מבעבעת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה