אורז אסור- אומרים שזה אורז שהיה שמור רק לאצולה הסינית
האורז כהה, אחרי שמתבשל קצת אדמדם
בטעם אגוזי, שקצת מזכיר אורז פרא, אולי טיפה יותר עדין.
אורז אסור
לבשל אורז בסמטי כרגיל ( קצת שמן זית, שום, אורז, להוסיף מים רותחים , מלח )
לבשל לחוד אורז אסור ביחס של כוס אורז ושתי כוסות מים, למשך 20 דקות עד שהאורז מתרכך ( אבל עדיין נגיס )
לטגן בצל גדול, להוסיף 2 שיני שום לעוד 2 דקות טיגון.
לערבב הכל יחד ( אורז בסמטי, אורז אסור ובצל מטוגן )
אפשר להוסיף לבצל המטוגן צנוברים, פקאנים, שקדים, קצת פירות יבשים... ע״פ הטעם.
האורז כהה, אחרי שמתבשל קצת אדמדם
בטעם אגוזי, שקצת מזכיר אורז פרא, אולי טיפה יותר עדין.
אורז אסור
לבשל אורז בסמטי כרגיל ( קצת שמן זית, שום, אורז, להוסיף מים רותחים , מלח )
לבשל לחוד אורז אסור ביחס של כוס אורז ושתי כוסות מים, למשך 20 דקות עד שהאורז מתרכך ( אבל עדיין נגיס )
לטגן בצל גדול, להוסיף 2 שיני שום לעוד 2 דקות טיגון.
לערבב הכל יחד ( אורז בסמטי, אורז אסור ובצל מטוגן )
אפשר להוסיף לבצל המטוגן צנוברים, פקאנים, שקדים, קצת פירות יבשים... ע״פ הטעם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה