במסגרת משלוחי מנות שהשתתפתי בו ( נ"ג ) הכנתי עוגיות מכל מיני סוגים.
קניתי תבניות חד פעמיות קטנטנות ונורא רציתי לשלוח גם איזה עוגה או 2 נ"ג...
עוגת בננות נראתה לי אופציה טובה למשלוח בדואר שעשוי לקחת כמה ימים ( בסופו של דבר המשלוחים הגיעו אחרי יום ! ותודה לדואר השליחים הלא הכי זול...)
מתכון מבלוג בשם amadeline
* הצחיק אותי לכתוב 'לחמם תנור'.... בשבוע שלפני פורים נדמה היה לי שהתנור בכלל לא כבה אף לרגע.
תבנית אחת נכנסה, כשיצאה מיד פינתה מקום, ואת מקומה תפסה תבנית אחרת ...
עוגת בננות נ"ג
לחמם תנור ל 180*
אפיתי ב 4 תבניות חד פעמיות קטנות אורך 17 וקצת ס"מ...
אפשר גם באינגליש קייק רגיל ( אחד )
3-4 בננות מעוכות במזלג
שליש כוס שמן ( שמתי שמן זרעי ענבים, אפשר גם קנולה או כל שמן בטעם ניטרלי )
כוס סוכר חום בהיר
2 ביצים
כוס וחצי קמח נ"ג ( שמתי שליש סורגום, שליש קמח אורז מלא, ושליש חילקתי חצי ממנו עם קמח תפ"א וחצי עם קמח שקדים )
כפית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
כפית קינמון
חצי כפית מלח
רבע כפית קסנטאן גאם
חצי כוס שוקולד צ'יפס מריר
לערבב במיקסר ביצים וסוכר, להוסיף שמן, ובננות
להוסיף את כל השאר, שוקולד בסוף.
לשפוך לתבנית עם נייר אפיה, לאפות עד שקיסם יוצא נקי
קניתי תבניות חד פעמיות קטנטנות ונורא רציתי לשלוח גם איזה עוגה או 2 נ"ג...
עוגת בננות נראתה לי אופציה טובה למשלוח בדואר שעשוי לקחת כמה ימים ( בסופו של דבר המשלוחים הגיעו אחרי יום ! ותודה לדואר השליחים הלא הכי זול...)
מתכון מבלוג בשם amadeline
* הצחיק אותי לכתוב 'לחמם תנור'.... בשבוע שלפני פורים נדמה היה לי שהתנור בכלל לא כבה אף לרגע.
תבנית אחת נכנסה, כשיצאה מיד פינתה מקום, ואת מקומה תפסה תבנית אחרת ...
עוגת בננות נ"ג
לחמם תנור ל 180*
אפיתי ב 4 תבניות חד פעמיות קטנות אורך 17 וקצת ס"מ...
אפשר גם באינגליש קייק רגיל ( אחד )
3-4 בננות מעוכות במזלג
שליש כוס שמן ( שמתי שמן זרעי ענבים, אפשר גם קנולה או כל שמן בטעם ניטרלי )
כוס סוכר חום בהיר
2 ביצים
כוס וחצי קמח נ"ג ( שמתי שליש סורגום, שליש קמח אורז מלא, ושליש חילקתי חצי ממנו עם קמח תפ"א וחצי עם קמח שקדים )
כפית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
כפית קינמון
חצי כפית מלח
רבע כפית קסנטאן גאם
חצי כוס שוקולד צ'יפס מריר
לערבב במיקסר ביצים וסוכר, להוסיף שמן, ובננות
להוסיף את כל השאר, שוקולד בסוף.
לשפוך לתבנית עם נייר אפיה, לאפות עד שקיסם יוצא נקי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה