כן.. עוד ארטיקים
הקיץ לא נגמר, ונראה לי שהבוקר היה שיא של לחות בחוץ.. סיוט!!!
שני חובבי חלבה מושבעים ( נעה וטל, החבר של איה ) שמחו מאד על החידוש בזירת הארטיקים
המתכון מהבלוג של mynameisyeh בלוג חמוד של בחורה חצי יהודיה חצי סינית. חובבת ( בין השאר ) טחינה וחלבה )
ארטיק חלבה
ל 10 ארטיקים
2 כוסות יוגורט*
3 כפות טחינה גולמית
2 כפות דבש
כפית וניל
כוס חלבה מפוררת
* לגבי היוגורט: הכנתי עם יוגורט רגיל, והחמצמצות קצת הפריעה. אז בפעם השניה שהכנתי, השתמשתי ב'מעודנת' ( שזה יוגורט עם קצת מתיקות ) ויצא יותר מאוזן לדעתי..
לגבי מתיקות- תמיד אפשר להתחיל עם קצת פחות דבש, לערבב, ולטעום. אבל לזכור שאוכל קפוא, הוא פחות מתוק.
לערבב הכל יחד.
למזוג למייכלים. להקפיא ( לא לשכוח לתוקע מקל ) 24 שעות.
הקיץ לא נגמר, ונראה לי שהבוקר היה שיא של לחות בחוץ.. סיוט!!!
שני חובבי חלבה מושבעים ( נעה וטל, החבר של איה ) שמחו מאד על החידוש בזירת הארטיקים
המתכון מהבלוג של mynameisyeh בלוג חמוד של בחורה חצי יהודיה חצי סינית. חובבת ( בין השאר ) טחינה וחלבה )
ארטיק חלבה
ל 10 ארטיקים
2 כוסות יוגורט*
3 כפות טחינה גולמית
2 כפות דבש
כפית וניל
כוס חלבה מפוררת
* לגבי היוגורט: הכנתי עם יוגורט רגיל, והחמצמצות קצת הפריעה. אז בפעם השניה שהכנתי, השתמשתי ב'מעודנת' ( שזה יוגורט עם קצת מתיקות ) ויצא יותר מאוזן לדעתי..
לגבי מתיקות- תמיד אפשר להתחיל עם קצת פחות דבש, לערבב, ולטעום. אבל לזכור שאוכל קפוא, הוא פחות מתוק.
לערבב הכל יחד.
למזוג למייכלים. להקפיא ( לא לשכוח לתוקע מקל ) 24 שעות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה