יום שישי, 1 באוגוסט 2014

ארטיק פטל אדום

אין כוח למילים...


ארטיק פטל אדום

כ -5-6 ארטיקים

ככוס פטל אדום, טרי או קפוא
סירופ סוכר לפי הטעם ( לבשל חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים, עד שהסוכר נמס ) 
קצת מיץ לימון ( שוב, לפי הטעם, וזה כמובן תלוי במתיקות\חמיצות של הפטל )
2-3 כפות שמנת מתוקה

לטחון פטל, להוסיף סירופ למחית בהדרגה לרמת מתיקות שאוהבים
להוסיף מיץ לימון, ובסוף שמנת ( בשלב זה לא חייבים לערבב עד הסוף. רק לתת 2 עירבובים עדינים )

למזוג למייכלי הקפאה לפחות 12 שעות. לא לשכוח לתקוע מקל אחרי שעה/שעתיים במקפיא























אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה