אין כוח למילים...
ארטיק פטל אדום
כ -5-6 ארטיקים
ככוס פטל אדום, טרי או קפוא
סירופ סוכר לפי הטעם ( לבשל חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים, עד שהסוכר נמס )
קצת מיץ לימון ( שוב, לפי הטעם, וזה כמובן תלוי במתיקות\חמיצות של הפטל )
2-3 כפות שמנת מתוקה
לטחון פטל, להוסיף סירופ למחית בהדרגה לרמת מתיקות שאוהבים
להוסיף מיץ לימון, ובסוף שמנת ( בשלב זה לא חייבים לערבב עד הסוף. רק לתת 2 עירבובים עדינים )
למזוג למייכלי הקפאה לפחות 12 שעות. לא לשכוח לתקוע מקל אחרי שעה/שעתיים במקפיא
ארטיק פטל אדום
כ -5-6 ארטיקים
ככוס פטל אדום, טרי או קפוא
סירופ סוכר לפי הטעם ( לבשל חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים, עד שהסוכר נמס )
קצת מיץ לימון ( שוב, לפי הטעם, וזה כמובן תלוי במתיקות\חמיצות של הפטל )
2-3 כפות שמנת מתוקה
לטחון פטל, להוסיף סירופ למחית בהדרגה לרמת מתיקות שאוהבים
להוסיף מיץ לימון, ובסוף שמנת ( בשלב זה לא חייבים לערבב עד הסוף. רק לתת 2 עירבובים עדינים )
למזוג למייכלי הקפאה לפחות 12 שעות. לא לשכוח לתקוע מקל אחרי שעה/שעתיים במקפיא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה