עוד מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ( אין לזה סוף! )
הפעם מהבלוג של joy the baker , עם שינוי קטנטן.
עוגיות שוקולד שוקולד צ'יפס ואגוזי מלך
לחמם תנור ל 180
225 גר שוקולד מריר
50 גר חמאה
כוס סוכר
3 ביצים
כפית וניל
כוס קמח
רבע כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח
כוס שוקולד צ'יפס
כוס אגוזי מלך קצוצים
להמס שוקולד וחמאה יחד ( בעדינות במיקרו )
להקציף ביצים עם סוכר, להוסיף שוקולד.
להוסיף את כל השאר, שוקולד צ'יפס ואגוזים בסוף.
לצקת תלוליות על תבנית עם נייר אפיה או סילפאט.
לאפות 12-15 דקות עד שהן מתחילות להתבקע ומבריקות. לקרר .
יצאו 32 עוגיות די גדולות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה