אם מפרקים את המילה קרמבו לקרם+בו, אז מה שהכנו פעם בהחלט אמיתי.... יש בו קרם.
אבל הוא אחר.
הסיבה להתעסקות היתה כמדומני צפיה בתוכנית של מרתה סטיוארט ( שלא הכינה קרמבו, אבל משם הגיע הרעיון )
התמונות ישנות, אבל הרעיון טוב.
הכנת קרמבו בבית למי שלא יכול לאכול כזה קנוי מהסופר ( בגלל הגלוטן ) יכולה להיות מהירה ואפילו יותר טעימה... ( למרות שזה לא בדיק קרמבו למי שמתעקש )
אפשר אפילו לקצר את הדרך ופשוט להניח עוגיה שאוהבים.
מלית- פודינג וניל ( כזה מהסופר, עם חלב וקצפת )
מזלפים יפה מעל הקאפקיק\עוגיה
מכניסים למקרר לכמה דקות ( מה שיגרום לשוקולד המומס להתקשות מיד )
ואז- פשוט טובלים בזרירות את כל העסק בשוקולד מריר מומס ( גם כאן אפשר כמובן לשחק עם שוקולד חלב וכ"ו ) ומי שרוצה יכול מיד לפני שזה מתקשה גם לטבול בסוכריות צבעוניות או מזרה שוקולד.. בכלל חגיגה!
והרי המחשה
אבל הוא אחר.
הסיבה להתעסקות היתה כמדומני צפיה בתוכנית של מרתה סטיוארט ( שלא הכינה קרמבו, אבל משם הגיע הרעיון )
התמונות ישנות, אבל הרעיון טוב.
הכנת קרמבו בבית למי שלא יכול לאכול כזה קנוי מהסופר ( בגלל הגלוטן ) יכולה להיות מהירה ואפילו יותר טעימה... ( למרות שזה לא בדיק קרמבו למי שמתעקש )
אז מה היה לנו:
אפיה של עוגה ללא גלוטן בתבנית קאפקייקס, לא גבוה מדי. ( כל עוגה שאוהבים )אפשר אפילו לקצר את הדרך ופשוט להניח עוגיה שאוהבים.
מלית- פודינג וניל ( כזה מהסופר, עם חלב וקצפת )
מזלפים יפה מעל הקאפקיק\עוגיה
מכניסים למקרר לכמה דקות ( מה שיגרום לשוקולד המומס להתקשות מיד )
ואז- פשוט טובלים בזרירות את כל העסק בשוקולד מריר מומס ( גם כאן אפשר כמובן לשחק עם שוקולד חלב וכ"ו ) ומי שרוצה יכול מיד לפני שזה מתקשה גם לטבול בסוכריות צבעוניות או מזרה שוקולד.. בכלל חגיגה!
והרי המחשה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה