חשבתי שכשנעה תתחיל את הקורס אני אצטרך להכנס לכוננות עוגיות גבוהה.
אז אין צורך, וזה קצת מבאס.
מסתבר שהתנאים נהדרים, האוכל טוב, יש כיבודים ונישנושים לאורך כל היום, ולמרות שאולי העוגיות של אמא יותר טובות, אין צורך, ועדיף להמנע מפיתויים מיותרים.
אז כמה כבר אפשר להכין לסופ"ש קצר ?
והמקפיא שהיה יחסית רייק אחרי הזריקה הגדולה בעקבות הקילקול, כבר די מתמלא.
כשאיה אמרה שהיא צריכה להביא 'משהו' לביקור אצל משהו, מיד קפצתי על ההזדמנות להכין כמה דברים.
מזמן רציתי לנסות את המתכון לעוגיות טחינה האילו. המתכון 'רץ' באינטרנט כ 'פקעות טחינה של תמרי'...
די דומה לעוגיות טחינה הרגילות שאני לרוב מכינה, ( וזה ע"פ דיווח מנעה- המומחית לעוגיות טחינה וכל הקשור לחלבה )
עוד עוגיות טחינה
100 גר חמאה
חצי כוס סוכר
שלושת רבעי כוס טחינה גולמית
כוס קמח
אבקת סוכר
לערבב חמאה רכה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד שהמרקם חלק ואחיד.
אז אין צורך, וזה קצת מבאס.
מסתבר שהתנאים נהדרים, האוכל טוב, יש כיבודים ונישנושים לאורך כל היום, ולמרות שאולי העוגיות של אמא יותר טובות, אין צורך, ועדיף להמנע מפיתויים מיותרים.
אז כמה כבר אפשר להכין לסופ"ש קצר ?
והמקפיא שהיה יחסית רייק אחרי הזריקה הגדולה בעקבות הקילקול, כבר די מתמלא.
כשאיה אמרה שהיא צריכה להביא 'משהו' לביקור אצל משהו, מיד קפצתי על ההזדמנות להכין כמה דברים.
מזמן רציתי לנסות את המתכון לעוגיות טחינה האילו. המתכון 'רץ' באינטרנט כ 'פקעות טחינה של תמרי'...
די דומה לעוגיות טחינה הרגילות שאני לרוב מכינה, ( וזה ע"פ דיווח מנעה- המומחית לעוגיות טחינה וכל הקשור לחלבה )
עוד עוגיות טחינה
100 גר חמאה
חצי כוס סוכר
שלושת רבעי כוס טחינה גולמית
כוס קמח
אבקת סוכר
לערבב חמאה רכה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד שהמרקם חלק ואחיד.
תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
השבמחקאפשר קצת פירוט על התהליך?
השבמחקכאשר את כותבת לערבב את הסוכר והחמאה, הכוונה עד שיש מרקם חלק ואחיד עם וו גיטרה או שהחמאה רכה/מומסת ופשוט לערבב עם כף?
לקרר- כמה זמן?
תודה על ההערות, הוספתי במתכון את הפירוט, מקווה שמובן עכשיו
מחקנטע