יום ראשון, 13 בנובמבר 2011

בשר בקר מוקפץ בסגנון סיני

ילדה מספר 2 מתקדצ"ת היום ( מתחילה קורס קדם צבאי )
לכבוד המאורע היא בחרה את התפריט וכל המתלווה אליו בסופ"ש.

מכיוון שאחת הבקשות שלה היתה עוף בסגנון סיני, הוחלט כבר ללכת על ארוחה בסגנון סיני ... באמת מזמן לא אכלנו אוכל סיני :)
אחרי שנוכחתי שהחבר'ה אוכלים גם בקר בסין, החלטתי להכין גם מנת בקר.
הנתח צריך להיות בשר ללא סיבים וללא שומן ( שייטל\סינטה ) הקצב חתך לי לרצועות.

בשר בקר מוקפץ בסגנון סיני

ל4-5 מנות
500-600 גר בשר חתוך לרצועות

משרה:
כף קורנפלור
2 כפות סויה
כף יין לבן
פלפל

2-3 כפות שמן

מלח
פלפל
כף שמן סומסום
כף סויה
כף יין לבן
חצי כפית סוכר
גבעול בצל ירוק קצוץ

להשרות את הבשר במשרה כחצי שעה
לחמם שמן
להוסיף בשר , לערבב מדי פעם .
אחרי שכולו צרוב ( 2-3 דקות) להוסיף את שאר החומרים מלבד הבצל הירוק
לערבב 2-3 דקות, להוסיף את הבצל, אחרי עוד דקה להוציא.

* למתכון ללא גלוטן- להשתמש בסויה נ"ג .



וטירמיסו ענק שהילדה ביקשה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה