לא מזניחה את הבלוג, פשוט מבשלת דברים שכבר בישלתי בעבר.. אז אין טעם להעלות שוב :)
וכמעט ולא אופה :( יש מיעוט צרכנים.
בסוף השבוע אכלנו פבלובות מדהימות עם תותים, קצפת וגנאש שוקולד, היתה עוגת תפוז, היתה עוגת גבינה שהכנתי בזריזות משילוב של שני מתכונים...שום דבר ממש חדש.
לכבוד מזג האויר הסגרירי, מרק יותר "כבד" עם עדשים שחורות ( כבר כתבתי שאני אוהבת אותן במיוחד , גם במרק, כי הן לא מתפרקות )
מרק ירקות ועדשים שחורות
חשוב לחתוך את כל הירקות לגודל פחות או יותר אחיד
בצל קצוץ
3-4 גבעולי סלרי קצוצים
חצי כרישה קצוצה
2 גזרים קצוצים
2 שיני שום קצוצות דק דק
חצי כוס עדשים שחורות שטופות
2 תפוחי אדמה קטנים קצוצים
שתי כפות שמן זית
20 גר חמאה
מלח, פלפל שחור, פפריקה
לחמם חמאה ושמן זית בסיר
להוסיף בצל, לערבב מדי כמה דקות, לפני שמתחיל להשחים להוסיף את הגזר, כרישה, סלרי ושום.
לערבב עוד 3-4 דקות, להוסיף עדשים ותפ"א.
לערבב עוד 2-3 דקות, להוסיף מים שיכסו הכל, לתבל. לכסות לבשל 20-30 דקות עד שהכל מתרכך.
וכמעט ולא אופה :( יש מיעוט צרכנים.
בסוף השבוע אכלנו פבלובות מדהימות עם תותים, קצפת וגנאש שוקולד, היתה עוגת תפוז, היתה עוגת גבינה שהכנתי בזריזות משילוב של שני מתכונים...שום דבר ממש חדש.
לכבוד מזג האויר הסגרירי, מרק יותר "כבד" עם עדשים שחורות ( כבר כתבתי שאני אוהבת אותן במיוחד , גם במרק, כי הן לא מתפרקות )
מרק ירקות ועדשים שחורות
חשוב לחתוך את כל הירקות לגודל פחות או יותר אחיד
בצל קצוץ
3-4 גבעולי סלרי קצוצים
חצי כרישה קצוצה
2 גזרים קצוצים
2 שיני שום קצוצות דק דק
חצי כוס עדשים שחורות שטופות
2 תפוחי אדמה קטנים קצוצים
שתי כפות שמן זית
20 גר חמאה
מלח, פלפל שחור, פפריקה
לחמם חמאה ושמן זית בסיר
להוסיף בצל, לערבב מדי כמה דקות, לפני שמתחיל להשחים להוסיף את הגזר, כרישה, סלרי ושום.
לערבב עוד 3-4 דקות, להוסיף עדשים ותפ"א.
לערבב עוד 2-3 דקות, להוסיף מים שיכסו הכל, לתבל. לכסות לבשל 20-30 דקות עד שהכל מתרכך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה