סוף אוגוסט... למי יש כוח להיכנס למטבח...
בשבועות האחרונים, לא משנה כמה אוכל אני מכינה, זה מתחסל במהירות.
זה לא משהו שלא הכרתי או שמעתי עליו.
היו פה חבר'ה שבאו ללמוד, חיסלו כל מה שהיה באופק..
אבל זה משהו אחר שהבחור הצעיר חי כאן 7\24 ושואב כמויות יום יום.
אז אני בעיקר מכינה את הדברים הקבועים, במהירות ( העיקר לסיים ולצאת מהמטבח החם )
כמעט ולא מתעכבת על מתכונים חדשים.. הכל מהר, על אוטומט, בלי לחשוב יותר מדי.
העיקר שיהיה אכול במקרר- והרבה !
במסגרת הכנת דברים מהירים, לשהיה הכי קצרה במטבח, נזכרתי בעוגה הזו..
מתכון מהרשת, שמצאתי לפני שנים באחד הפורומים.
במקור קוראים לו שמנת קינמון, אבל אפשר לעשות איתו הרבה גיוונים
עוגת שתי דקות ממש !
עוגת שמנת
לחמם תנור ל 180
תבנית 26 או שתי תבניות אינגליש ( לא חד פעמיות כי הן קטנות יותר )
2 שמנת מתוקה
2 כוסות סוכר
4 ביצים
3 כוסות קמח
3 כפיות אבקת אפיה
* גיוונים:
-שמנת קינמון- 2-3 כפות קינמון עם 3-4 כפות סוכר חום. אפשר גם להוסיף אגוזי פקאן קצוצים
-2-3 שוקולד 'מקופלת' חתוך ( לבן, או חלב... או שניהם )
- חתיכות פרי כלשהוא ( אוכמניות, שזיפים, אפרסקים )
בקיצור- לתת יד לדמיון.
לערבב יחד שמנת וסוכר, להוסיף ביצים, להוסיף קמח ואבקת אפיהבשבועות האחרונים, לא משנה כמה אוכל אני מכינה, זה מתחסל במהירות.
זה לא משהו שלא הכרתי או שמעתי עליו.
היו פה חבר'ה שבאו ללמוד, חיסלו כל מה שהיה באופק..
אבל זה משהו אחר שהבחור הצעיר חי כאן 7\24 ושואב כמויות יום יום.
אז אני בעיקר מכינה את הדברים הקבועים, במהירות ( העיקר לסיים ולצאת מהמטבח החם )
כמעט ולא מתעכבת על מתכונים חדשים.. הכל מהר, על אוטומט, בלי לחשוב יותר מדי.
העיקר שיהיה אכול במקרר- והרבה !
במסגרת הכנת דברים מהירים, לשהיה הכי קצרה במטבח, נזכרתי בעוגה הזו..
מתכון מהרשת, שמצאתי לפני שנים באחד הפורומים.
במקור קוראים לו שמנת קינמון, אבל אפשר לעשות איתו הרבה גיוונים
עוגת שתי דקות ממש !
עוגת שמנת
לחמם תנור ל 180
תבנית 26 או שתי תבניות אינגליש ( לא חד פעמיות כי הן קטנות יותר )
2 שמנת מתוקה
2 כוסות סוכר
4 ביצים
3 כוסות קמח
3 כפיות אבקת אפיה
* גיוונים:
-שמנת קינמון- 2-3 כפות קינמון עם 3-4 כפות סוכר חום. אפשר גם להוסיף אגוזי פקאן קצוצים
-2-3 שוקולד 'מקופלת' חתוך ( לבן, או חלב... או שניהם )
- חתיכות פרי כלשהוא ( אוכמניות, שזיפים, אפרסקים )
בקיצור- לתת יד לדמיון.
לשפוך חצי כמות לתבנית, לפזר גיוונים*( אפשר לפזר חצי , וחצי שני לשמור לפיזור מעל לעוגה ), שאר הבלילה מעל, והופ לתנור עד שקיסם יוצא נקי.
העוגה בתמונה עם מקופת חלב. הוכנו עוד 2 לצבא, אחת עם מקופלת חלב ושניה עם לבן....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה