18:30 הבעל נכנס הביתה
18:40 בודק מייל במחשב ( בכל זאת לקח כמעט 30 דקות מאז שיצא מהעבודה )
" אני צריך להביא עוגה מחר לעבודה"....
" אני יכול להתחלף עם משהו שקונה"...( משהו קונה עוגה לישיבת עוגה ?? פוי! )
18:45 אני נכנסת למטבח ומפשילה שרוולים ( נו טוב לא ממש, מי לובש בגד עם שרוולים בחום הזה... )
19:00 העוגה בתנור
20:00 בערך... העוגה בחוץ! והריח המדהים בכל הבית.
עוגת זריזה, משאריות של פירות שיש בבית.
המתכון מאיזה עיתון לפני מליון שנה...
פאי פירות
לחמם תנור ל 180
תבנית פאי 24
בצק:
100 גר חמאה קרה
כוס וחצי קמח
רבע כפית מלח
1-2 כפיות סוכר וניל
קצת מי קרח ( בערך רבע כוס )
לשים הכל במעבד מזון עד שנהיה בצק פירורי
מלית:
קערה עם פירות חתוכים לקוביות קטנות
( הכמות שתכסה את הבצק )
הפעם שמתי :
תפוח ( מקולף )
3 נקטרינות
3-4 משמישים
2-3 שזיפים
חופן ענבים
לערבב הכל עם שלושת רבעי כוס סוכר
2-3 כפות קורנפלור
מיץ מלימון
להדק בצק לתבנית, לשפוך פרי מעל, לאפות עד שהתחתית אפויה והפירות רכים ( 40-60 דקות )
18:40 בודק מייל במחשב ( בכל זאת לקח כמעט 30 דקות מאז שיצא מהעבודה )
" אני צריך להביא עוגה מחר לעבודה"....
" אני יכול להתחלף עם משהו שקונה"...( משהו קונה עוגה לישיבת עוגה ?? פוי! )
18:45 אני נכנסת למטבח ומפשילה שרוולים ( נו טוב לא ממש, מי לובש בגד עם שרוולים בחום הזה... )
19:00 העוגה בתנור
20:00 בערך... העוגה בחוץ! והריח המדהים בכל הבית.
עוגת זריזה, משאריות של פירות שיש בבית.
המתכון מאיזה עיתון לפני מליון שנה...
פאי פירות
לחמם תנור ל 180
תבנית פאי 24
בצק:
100 גר חמאה קרה
כוס וחצי קמח
רבע כפית מלח
1-2 כפיות סוכר וניל
קצת מי קרח ( בערך רבע כוס )
לשים הכל במעבד מזון עד שנהיה בצק פירורי
מלית:
קערה עם פירות חתוכים לקוביות קטנות
( הכמות שתכסה את הבצק )
הפעם שמתי :
תפוח ( מקולף )
3 נקטרינות
3-4 משמישים
2-3 שזיפים
חופן ענבים
לערבב הכל עם שלושת רבעי כוס סוכר
2-3 כפות קורנפלור
מיץ מלימון
להדק בצק לתבנית, לשפוך פרי מעל, לאפות עד שהתחתית אפויה והפירות רכים ( 40-60 דקות )
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה