עונת המישמישים כזו קצרה שחייבים לנצל אותה, כי לפני שמספיקים להתרגל, הם נגמרים.
לא רק שלא האמינו שהטארט שהכנתי נטול גלוטן, גם חיסלו לי אותו לפני שבאמת הספקתי להנות ממנו :(
תבנית 22 ס"מ
לחמם תנור ל 180
85 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
3 כפות סוכר
כוס ושלושת רבעי קמח שקדים ( או כוס קמח* + שלושת רבעי קמח שקדים)
3 ביצים
קורט מלח
8 מישמישים
רבע כוס סוכר
במעבד מזון לעבד יחד לפירורים\גוש את החמאה הקרה, 3 כפות סוכר, קמח, ביצים ומלח
לשמן תבנית עם קצת חמאה ולשטח את הבצק
לחתוך מישמישים לשמיניות ולתקוע בבצק, לפזר מעל רבע כוס סוכר
לאפות עד שהבצק מזהיב
* הכנתי עם כוס קמח נ"ג+ שלושת רבעי קמח שקדים.
נראה טוב :)
השבמחק