יום חמישי, 20 ביוני 2013

טראט מישמיש

עונת המישמישים כזו קצרה שחייבים לנצל אותה, כי לפני שמספיקים להתרגל, הם נגמרים.
לא רק שלא האמינו שהטארט שהכנתי נטול גלוטן, גם חיסלו לי אותו לפני שבאמת הספקתי להנות ממנו :(


טארט מישמיש

תבנית 22 ס"מ
לחמם תנור ל 180

85 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
3 כפות סוכר
כוס ושלושת רבעי קמח שקדים ( או כוס קמח* + שלושת רבעי קמח שקדים)
3 ביצים
קורט מלח

8 מישמישים
רבע כוס סוכר

במעבד מזון לעבד יחד לפירורים\גוש את החמאה הקרה, 3 כפות סוכר, קמח, ביצים ומלח
לשמן תבנית עם קצת חמאה ולשטח את הבצק 
לחתוך מישמישים לשמיניות ולתקוע בבצק, לפזר מעל רבע כוס סוכר

לאפות  עד שהבצק מזהיב

* הכנתי עם כוס קמח נ"ג+ שלושת רבעי קמח שקדים.







לאור ההצלחה הספקתי להכין שוב. הפעם שילבתי גם מישמישים וגם נקטרינות.
אחרי שהכנתי שבוע קודם משהו בסגנון עם גלוטן, הבעל אמר שזה ללא הגלוטן אפילו יותר טעים !!!




תגובה 1: